Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kompas bedrukken met logo

Wilt u een bepaalde richting inslaan met uw relatiegeschenk? Laat dan een kompas bedrukken met uw logo! Een bedrukt kompas is een uitstekend relatiegeschenk voor uw werknemers en relaties. Het is niet alleen een leuk en origineel geschenk, het heeft tevens een symbolische waarde. Met een kompas met logo laat u uw relaties en werknemers zien dat uw bedrijf ze in de juiste richting kan navigeren. Bovendien laat u ze zien dat uw bedrijf avontuurlijk is ingesteld. En dat is erg goed voor uw bedrijfsimago. Bij Allgifts kunt u bovendien een kompas bedrukken met logo, zodat uw relaties en klanten u dankbaar zijn als ze dankzij het kompas de weg kunnen vinden!

Bedrukte kompassen

Wij kunnen kompassen bedrukken met uw logo of tekst, maar we kunnen ze ook zonder opdruk aan u leveren. Wij kunnen de kompassen tevens in luxe geschenkverpakking aan u leveren, maar ook in bulk in een kartonnen verpakking. We snappen dat u als klant niet graag voor verrassingen komt te staan. Daarom zijn al onze prijzen inclusief alle toeslagen. Ook geven wij van tevoren precies de levertijd aan. U kunt alles terugvinden zodra u het artikel van uw keuze aanklikt. Bovendien krijgt u altijd eerst een digitale proefdruk van ons, alvorens we de kompassen bedrukken. Bij Allgifts laat u met een gerust gevoel een kompas bedrukken met logo.

Portfolio

Bent u benieuwd naar ons werk? In onze portfolio vindt u een aantal voorbeelden van ons werk. We zijn trots op het aantal toonaangevende klanten dat wij reeds hebben mogen voorzien van prachtige relatiegeschenken. Wij helpen u graag met een promotioneel concept, wanneer u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk. In onze portfolio vindt u ook een voorbeeld van een kompas met logo. Bent u enthousiast geworden over dit originele relatiegeschenk? Laat dan vandaag nog een kompas bedrukken met logo bij Allgifts!

9
2072 Beoordelingen
9 Op basis van 2072 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999