Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts wint ook in 2019 FD Gazelle Award

Weer een award die staat te schitteren op het kantoor van Allgifts! Na in 2018 met trots een FD Gazelle Award in ontvangst te hebben genomen, mocht Allgifts ook dit jaar aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking. En wederom niet om met lege handen naar huis te gaan!

Wij zijn trotse bezitters van een FD Gazelle Award
Wij zijn trotse bezitters van een FD Gazelle Award

In het Apeldoornse theatergebouw Orpheus vond op dinsdag 12 november een feestelijke avond plaats, waarbij de snelst groeiende bedrijven van Nederland een FD Gazelle in ontvangst namen. Hoewel je een Gazelle niet zomaar krijgt, werden er in de regio Oost-Nederland maar liefst 236 FD Gazellen uitgereikt. Het Financieel Dagblad geeft aan dat deze regio relatief veel snelle groeiers kent. Er is bij de beoordeling gekeken naar de groei van de omzet (dit moet ten minste 20% zijn over de afgelopen 3 boekjaren), van de winst en de groei van het personeel.

Het ontvangen van deze Gazelle zegt dus dat Allgifts behoorlijk is gegroeid in de afgelopen jaren! En dat is iets om trots op te zijn! Deze groei is iets waar bij stilgestaan mag worden en wat niet onopgemerkt voorbij hoeft te gaan.

Wat betekent zo’n FD Gazellen award nu voor jou als klant?
Je weet zeker dat je zakendoet met een financieel gezond bedrijf!


Terug
 

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999