Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Biologische sappen met logo: gezond en verantwoord! 

Verantwoord bezig zijn én iets lekkers om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs of open dag? Laat dan biologische sappen bedrukken! deze fruitsappen zijn ook nog eens gezonder dan regulieren fruitsappen. We hebben een aantal verschillende smaken, dus kijk even rond en kies uw favoriet. Alle biologische sappen worden geleverd in een glazen flesje van 200 ml, met een zwarte dop. Zo heeft u iets leuks om weg te geven en valt u uitstekend op met uw logo! 

Met bedrukte biologische sappen wordt u onthouden 

Uw relatie, bezoeker of klant zal zeker genieten van zo’n lekker fruitsapje en ziet tegelijkertijd uw logo. Op die manier blijf u in de gedachten hangen en krijgt de drinker van het sapje nog positievere associaties bij uw bedrijf! Dat maakt biologische sappen bedrukken een ideale manier van promoten. In dit geval bedraagt de minimale afname 90 stuks. Bestellen, bedrukken en genieten maar! 

Biologische sappen met eigen etiket

Al deze biologische sappen bedrukken we op dezelfde manier. Uw logo of bedrijfsnaam wordt haarscherp op een etiket gedrukt, dat we op de flesjes plakken. Dit is de meest opvallende en kwalitatief uitstekende manier van drukken. De biologische sappen bedrukken we altijd in full color. Dankzij onze gratis logoservice komt uw logo altijd perfect uit! En natuurlijk krijgt u het te drukken resultaat eerst te zien, door middel van een digitale drukproef. Deze krijgt u per mail toegestuurd en we gaan pas voor u drukken zodra u akkoord geeft. 

Net zo transparant als het glazen flesje! 

Op die manier kunt u met het maken van uw eigen relatiegeschenken meekijken. Dat vinden we wel zo eerlijk! Heeft u akkoord gegeven, dan gaan we drukken. Dan kunt u het proces een beetje meekijken met ons track & tracesysteem. Hiervoor krijgt u ook per mail een unieke code toegestuurd. Een biologisch sapje proberen voor u ze weggeeft? Vraag een sample op, maak binnen 10 werkdagen uw keuze en bestel gauw! Want dan mag u het onbedrukte proefexemplaar gratis houden. 

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999