Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bellenblaas bedrukken

Laat bellenblaas bedrukken en maak kinderen blij met leuk speelgoed! Bellen blazen is een van de favoriete bezigheden van veel kinderen, vooral de kleintjes! Bovendien biedt bellenblaas u uitstekende mogelijkheden voor bedrukking. Zo profiteert u er zelf ook nog van.

Bellenblaas met logo

Het is voor kinderen belangrijk om lekker buiten te spelen. En dan moet je natuurlijk wel leuk speelgoed hebben. Bellenblaas is een uitstekend idee! Vrijwel elk kind kun je hier blij mee maken. Bellenblaas is er in kleine en grotere potjes. Maar ook in allemaal gekke vormpjes, om het extra leuk te maken. Neem bijvoorbeeld een hartje of een handje met een gezichtje. 

Bedrukte bellenblaas

De potjes bellenblaas bedrukken we meestal door middel van een sticker. Dat kan soms een doming sticker zijn, maar ook een papieren. Dit is iets wat per product verschilt. Ook de tampondruk wordt hier veel toegepast. Dit is een techniek waarbij de bedrukking direct op het product komt te staan. Deze techniek valt te vergelijken met een stempel. 

Bellenblaas bestellen bij Allgifts

Bij ons bestellen betekent een snel en goed resultaat. en dat ook nog met een transparante werkwijze. Want wanneer u bestelt, krijgt u altijd in een digitale drukproef te zien hoe het resultaat zal worden. Alleen zodra u akkoord geeft op deze proef, gaan wij voor u drukken. Dan kan uw bestelling zo snel mogeljik uw kant op komen!

9
2048 Beoordelingen
9 Op basis van 2048 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999