Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bellenblaas met logo

Het is voor kinderen belangrijk om lekker buiten te spelen. En dan moet je natuurlijk wel leuk speelgoed hebben. Bellenblaas is een uitstekend idee! Vrijwel elk kind kun je hier blij mee maken. Bellenblaas is er in kleine en grotere potjes. Maar ook in allemaal gekke vormpjes, om het extra leuk te maken. Neem bijvoorbeeld een hartje of een handje met een gezichtje. 

Bedrukte bellenblaas

De potjes bellenblaas bedrukken we meestal door middel van een sticker. Dat kan soms een doming sticker zijn, maar ook een papieren. Dit is iets wat per product verschilt. Ook de tampondruk wordt hier veel toegepast. Dit is een techniek waarbij de bedrukking direct op het product komt te staan. Deze techniek valt te vergelijken met een stempel. 

Bellenblaas bestellen bij Allgifts

Bij ons bestellen betekent een snel en goed resultaat. en dat ook nog met een transparante werkwijze. Want wanneer u bestelt, krijgt u altijd in een digitale drukproef te zien hoe het resultaat zal worden. Alleen zodra u akkoord geeft op deze proef, gaan wij voor u drukken. Dan kan uw bestelling zo snel mogeljik uw kant op komen!

9
2105 Beoordelingen
9 Op basis van 2105 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999