Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bureauonderleggers bedrukken

Desk-mates, ofwel bureauonderleggers zijn enorm praktische weggevers. Ze zijn een ideale toevoeging op de inrichting van werkplekken van medewerkers. Altijd herkenbaar en opvallend wanneer je ze laat bedrukken met jouw logo. Je geeft je medewerkers of relaties handige schrijfruimte die altijd bij de hand is. Daarnaast is een bureauonderlegger handig om je werkplek netjes te houden. Koffiekringen, kruimels, een omgestoten glas… je haalt het voorste blad eraf en je werkplek is weer schoon! Meer herkenbaarheid op kantoor? We kunnen nog veel meer handige producten van papier bedrukken en ook andere kantoorartikelen bedrukken is voor ons zo gepiept! 

2 producten

Bureauonderleggers naar jouw wens

Wist je dat je bureauonderleggers bedrukken echt helemaal naar je eigen wens kunt doen? Of eigenlijk: bureauonderleggers printen. Want jouw opdruk wordt op elk vel geprint. En je kunt niet alleen je logo printen op een hoekje. Nee, je kunt de héle bureauonderlegger bedrukken met dat wat jij erop wilt hebben. Lijkt een to-do list je handig? Of misschien een kalender of agenda? Het kan allemaal! Wees creatief of laat je door onze professionals inspireren. Wij staan voor je klaar! Bureauonderleggers in jouw stijl kunnen in A2 en A3 formaat worden besteld. Daarbij kun je zelf het aantal vellen per blok bepalen. Ga je voor 25 of 50? Of misschien wel 100? Het is aan jou! Zie je het al voor je? Bureauonderleggers met logo, en helemaal in jouw huisstijl. Datzelfde kun je overigens ook doen door middel van kladblokken bedrukken. Een andere mooie aanvulling nodig op de onderleggers? Sticky notes zijn ook altijd handig op kantoor! 

Opvallen met bedrukte bureauonderleggers

Kantoorartikelen zijn effectief. Voor medewerkers én voor relaties. Ze worden intensief gebruikt en daardoor komt ook jouw logo keer op keer op het netvlies. Daardoor blijf je in het geheugen hangen. Bovendien word je, wanneer je echt iets nuttigs geeft, nog meer gewaardeerd door je medewerkers of relaties. Een bureauonderlegger is zo’n typisch kantoorartikel dat keer op keer in het oog springt. Dit is daardoor dan ook een perfect reclamemiddel waarmee je onthouden wordt. Ja, je medewerkers kennen je merk wel. Maar ook bij hen werkt het uitstekend om met ‘branded’ spullen te werken. Het geeft een gevoel van trots en saamhorigheid. “Dit bedrijf, daar werken wíj voor.” Daar komt bij dat handige kantoorartikelen zoals bureauonderleggers mensen helpen bij hun werk en ze daarom productiever maken. Daar heb jij alleen maar baat bij, dus het investeren meer dan waard! Bureauonderleggers met logo en andere producten bedrukt met jouw logo of slogan, maken ook nog eens dat je een veel professionelere uitstraling hebt. Dat maakt je medewerkers trots, maar bepaalt ook de eerste indruk van bezoekers. En die eerste indruk, die is essentieel voor hoe er over jou wordt gedacht. Nu en in de toekomst.  

Bureauonderleggers met logo bestellen

Bureauonderleggers noemen we soms ook wel desk-mates. En dat is niet zomaar. Ze zijn echt een ‘maatje’ op je bureau. Op welke manier precies, dat ligt aan hoe jij ze indeelt. Een kalender, to-do list of iets anders wat past bij wat jouw medewerkers willen. En handig voor jou: bureauonderleggers bestellen kan snel en eenvoudig! Je kiest de onderlegger die jij wilt, in jouw favoriete formaat en geeft daarbij je voorkeuren aan. Hoeveel vellen wil je? En dan komt de bedrukking. Staand of liggend, op voor- of achterkant? Of op beide kanten? Bovendien kun je het aantal kleuren kiezen, van 1 tot en met 4. Heb je dit naar jouw wens ingevuld, met of zonder ons advies, dat kun je de gewenste leverdatum kiezen. Daarna upload je je artwork en bestel je. Dan maken wij razendsnel een goede drukproef voor je op en sturen je dat voor akkoord. Akkoord? Top! Dan gaan we snel voor je aan de slag en heb jij op de gewenste datum jouw eigen bureauonderleggers in huis! 

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999