+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Marksman

(71)

Voor geschenken die zowel thuis als op kantoor gebruikt kunnen worden, kunt u terecht bij de producten van Marksman. Een kwalitatief goede zaklamp, een multifunctioneel zakmes en goede pennen vallen onder andere in het assortiment. Uw relatie wordt verrast met een mooi en functioneel geschenk.

Marksman bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte marksman relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals marksman bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk marksman met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 64 klanten

Smooth balpen bedrukken

v.a. € 0,86

Terra vouwmes bedrukken

v.a. € 9,02

Carve balpen bedrukken

v.a. € 0,76

Horizon messenger bedrukken

v.a. € 13,75

Horizon reistas bedrukken

v.a. € 16,24

Voyager balpen bedrukken

v.a. € 0,94

Hybrid balpen bedrukken

v.a. € 0,44

Smooth balpen bedrukken

v.a. € 6,01

Orion geschenkset bedrukken

v.a. € 15,38

Explorer balpen bedrukken

v.a. € 1,79

30

v.a. € 10,65

Bedrukte Marksman mogelijkheden

Voor het bedrukken van Marksman relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Marksman bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Marksman bestellen. Let op! Bedrukte Marksman hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Marksman bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Marksman bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Marksman bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Marksman (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Marksman relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster