Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Boekenlegger met logo of slogan!

Bent u nog een beetje van de oude stempel en vindt u dat het lezen van boeken nooit uit de mode raakt? Daar zijn wij het helemaal mee eens! Er is niks fijner dan heerlijk in je luie stoel met een boek in gedachten weg te dwalen. Wel een beetje vervelend dat je soms niet meer weet op welke pagina je was gebleven en het hele boek moet doorbladeren. De boekenleggers van Allgifts zijn een handig en origineel hulpmiddel om altijd te onthouden waar je was gebleven met lezen. Wilt u nog een origineler relatiegeschenk? Laat dan de boekenlegger bedrukken met uw eigen logo of andere opdruk. Zo vergeten uw werknemers en relaties naast de pagina waar ze waren gebleven ook nooit meer uw naam!

Een bedrukte boekenlegger van Allgifts

Wij hebben boekenleggers in alle soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een boekenlegger met vergrootglas, of een fleurige boekenlegger van hout? Voor iedere boekenwurm hebben wij wel iets in het assortiment. Een boekenlegger bedrukken bij Allgifts kan bovendien gemakkelijk en snel, vanuit uw luie stoel. Zo kunt u de boekenlegger bedrukken met een logo of slogan in zwart-wit, of juist in leuke kleuren. Vermeld bij uw bestelling altijd even uit hoeveel kleuren uw logo bestaat. Weet u dit niet goed? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u verder. 

Relatiegeschenken gemakkelijk en snel in huis  

Relatiegeschenken bedrukken bij onze online webshop gaat gemakkelijk en snel. Als u de relatiegeschenken wilt bedrukken met uw eigen logo, ontvangt u altijd eerst een digitale proefdruk. Pas als u hiermee akkoord gaat, gaan wij over op het bedrukken van alle producten. U kunt de bestelling gemakkelijk volgen via ons bestelstatussysteem. Meer hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Een boekenlegger bedrukken doe je snel, bij Allgifts.nl. Bestel nu en wij gaan voor je aan het werk!

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999