+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Kalenders

(3)

Kalenders bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kalenders relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kalenders bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kalenders met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 7 klanten

Kalenders

Iedereen die werkt in een beroep waarbij veel gepland moet worden, kent het wel: een kalender op het bureau is het makkelijkste wat er is! Snel een datum opzoeken, kijken op welke dag een bepaalde datum valt of belangrijke data markeren. Daarom is een bedrukte kalender een leuk relatiegeschenk om te geven aan uw medewerkers of klanten. Ze hebben er altijd wat aan!

Kalender bedrukken?

Wilt u ons een unieke kalender bedrukken laten? Wij zijn u graag van dienst! De kalenders in ons assortiment kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Zo hebben we varianten die gemaakt zijn van aluminium, waarbij we uw logo in het product laseren. Ook kunnen we kunststof kalenders bedrukken, bijvoorbeeld met behulp van zeefdruk. En wilt u een overzicht van meer dan een maand? Dan is een van de driemaandskalenders ideaal. Op aanvraag kunnen we de achterplaat van deze kalender bedrukken met het ontwerp van uw keuze.

Bestellen bij allgifts.nl

Als u bestelt bij allgifts.nl, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt en opgestuurd wordt. Heeft u gekozen voor een bedrukt product? Dan moet u rekening houden met een iets langere levertijd dan wanneer het product onbedrukt verzonden wordt. Snelle levering, lage prijzen en hoge kwaliteit: dat kunt u verwachten bij allgifts.nl!

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw order. Heeft u de order al geplaatst, dan kunt u heel gemakkelijk online de orderstatus inzien. Bent u nog niet zeker over de producten die u wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien u graag van advies. U kunt onze verkoopafdeling, die u graag helpt bij het plaatsen van de bestelling of het opstellen van een offerte, bereiken op 038-760 1900 of verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster