Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Formaat
Ga naar de producten ()

Full colour notitieboekjes met logo

U bent echt op zoek naar een origineel notitieboekje, dan kiest u natuurlijk voor full colour notitieboekjes bedrukken! De digitale print die wordt ingezet, maakt een full colour bedrukking op de notitieboekjes mogelijk. Full colour houdt in dat er middels de CMYK-methode (cyaan, magenta, geel en zwart) vrijwel elke kleur gerealiseerd kan worden. Zeer geschikt voor complete kleurenexplosies die zorgen voor een waanzinnig resultaat.

Waarom zou u kiezen voor bedrukte full colour notitieboekjes?

Dat u uitdeelt, is op zich natuurlijk heel leuk. Maar hoe leuk is het wanneer u er zelf ook nog wat aan over houdt? Naamsbekendheid is de voornaamste reden om de boekjes te voorzien van personalisering. Stel, u heeft medewerkers of relaties die seminars, beurzen of workshops volgen. Hier komen ook medewerkers van andere bedrijven op af.. Pennen uw relaties mee in het met uw logo bedrukte boekje? Dan wordt uw naam of slogan dus gezien. Bovendien worden ontvangers keer op keer aan u herinnerd. Gevalletje top-of-mind! 

Bedrukte notitieboekjes per post

Het leuke is dat u de notitieboekjes gemakkelijk per post kunt verzenden. Tof als direct mailing artikel met een bijpassende bedrukte pen erbij. Hoe groot zou de wow-factor zijn als de ontvanger enkel een full colour bedrukt notitieboekje ontvangt met een handgeschreven boodschap op de eerste pagina? Zeker weten dat uw actie gedeeld wordt op social media. Gaat u voor het A5-notitieboekje met flexibele kaft of het opvallende boekje in A6-formaat met hard cover? Say hi to exposure!

CSR-gecertificeerd

Wist u dat Allgifts.nl het gouden CSR-certificaat heeft? Dit houdt o.a. dat wij gecertificeerd zijn, omdat we ethisch en verantwoord zaken doen. Wij sluiten hiermee discriminatie en dwang- en kinderarbeid uit. Weten wat het certificaat nog meer inhoudt? Lees het in de Code of Conduct! Zo weet u zeker dat u een veilig en verantwoord notitieboekje bestelt.

8.7
1962 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999