I.v.m. pakjesavond zijn we vanaf 16.00 uur afwezig. Donderdag 6 december om 08.00 uur staan we graag weer voor u klaar.

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()

Bierviltjes bedrukken

Werkzaam in de horeca en voelt u de behoefte om uw zaak wat meer in het zonnetje te zetten? Bekijk deze pagina vol bierviltjes dan even. Hier heeft Allgifts.nl een selectie gemaakt uit de meest populaire viltjes om uw drankjes op te serveren! Grijp deze geschenken aan om uw naamsbekendheid te verspreiden!

Bierviltjes aanbod

Het aanbod onder bierviltjes is bij ons divers. Van de wel meer dan 60.000 relatiegeschenken is er door ons een selectie gemaakt van zeer populaire viltjes waarvan we al eerder ondervonden hebben dat ze veel losmaken bij klanten! Kijkt u eens naar deze diverse bierviltjes bijvoorbeeld. De viltjes zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zoals u dat kent van internationale brouwerijen en zijn leverbaar in 10 verschillende modellen zoals u op de plaatjes kan zien. De viltjes zijn verpakt per 100 stuks in rollen. Daarnaast kan u de viltjes bestellen vanaf 1000 stuks per kleur (6 kleuren leverbaar). Erg goedkoop en ook te bedrukken met het logo van uw bedrijf. Veel artikelen van Allgifts.nl zijn te bedrukken, leverbaar in verschillende kleuren, CSR-gecertificeerd en worden aangeboden onder een zeer goede prijs!

Bedrukte bierviltjes

Laat uw bierviltjes bedrukken en kies voor een meerwaarde voor uw bedrijf! Naast praktisch zijn de producten natuurlijk ook gewoon reclamedragers die keer op keer weer ingezet kunnen worden! zeer waardevolle aanvulling zijn op de producten die u verkoopt. Met bedrukte bierviltjes komt u uw klant tegemoet en daarom zal hij of zij in de toekomst zeer waarschijnlijk positiever denken over uw bedrijf! Gemiddeld worden promotionele items wel één keer per dag gebruikt. Dit betekent dat uw bedrijfsnaam of logo elke dag wel op zal vallen bij uw klant! Wilt u een product bestellen maar wilt u graag van tevoren zien hoe het eindproduct eruit zal zien? Dan ontvangt u bij ons een digitale drukproef van de bedrukte bierviltjes. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Eenvoudig uw bestelling plaatsen!

Bestel vandaag nog uw bedrukte bierviltjes bij Allgifts.nl! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de transactiedienst iDEAL. Met grote zorg wordt uw bestelling opgepakt en verwerkt. Heeft u tijdens het bestellen van de horecageschenken nog vragen, dan kunt u terecht bij onze medewerkers via ons telefoonnummer of de chatbox aan de rechterzijde van dit scherm.

Meer informatie
8.7

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award