I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Toeters bedrukken

Droeftoeters? Daar doen we niet aan! Onze toeters zijn gemaakt voor een feestje. Toeters worden veel gebruikt tijdens het aanmoedigen bij grote sportwedstrijden. Ook tijdens feestjes worden toeters veel ingezet. Laat daarom toeters bedrukken voor uw relaties. Hiermee zorgt ervoor dat uw relatie zijn of haar favoriete sportclub het hardst kan aanmoedigen. Ook valt de toeter op, en deze zal dus gezien worden door vele andere personen. U bereikt dus niet alleen uw relatie, maar ook omstanders.

Toeters met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met toeters bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de toeter wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle toeters zijn ook onbedrukt te bestellen.

Toeters ter promotie

Sporten worden bekeken en aangemoedigd door mensen van alle leeftijden. U kunt daarom iedere relatie blij maken met een toeter. U kunt bij een sportvereniging uw toeters uitdelen, maar u kunt dit ook gewoon op straat doen. Uw geschenk zal zeer populair zijn en veel gebruikt worden. Uw relatie hoeft niet meer de longen uit zijn of haar lijf te schreeuwen, de toeter doet al het werk.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018