+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Toeters

(2)

Toeters bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte toeters relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals toeters bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk toeters met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 26 klanten

Toeters bedrukken

Toeters worden veel gebruikt tijdens het aanmoedigen van grote sportwedstrijden. Ook tijdens feestjes worden toeters veel ingezet. Laat daarom toeters bedrukken voor uw relaties. Hiermee zorgt ervoor dat uw relatie zijn of haar favoriete sportclub het hardst kan aanmoedigen. Ook valt de toeter op, en deze zal dus gezien worden door vele andere personen. U bereikt dus niet alleen uw relatie, maar ook omstanders.

Toeters met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met toeters bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de toeter wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle toeters zijn ook onbedrukt te bestellen.

Toeters ter promotie

Sporten worden bekeken en aangemoedigd door mensen van alle leeftijden. U kunt daarom iedere relatie blij maken met een toeter. U kunt bij een sportvereniging uw toeters uitdelen, maar u kunt dit ook gewoon op straat doen. Uw geschenk zal zeer populair zijn en veel gebruikt worden. Uw relatie hoeft niet meer de longen uit zijn of haar lijf te schreeuwen, de toeter doet al het werk.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster