+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Zonnebrillen

(75)

Zonnebrillen zijn één van de meest populaire zomer relatiegeschenken op Allgifts.nl. Bij bijna elke stijl hebben wij een passende zonnebril in ons assortiment. Kies zelf het model, de kleur en de positie van de bedrukking. Tip: Classic zonnebril, Sunray zonnebril of een 'houten' zonnebril. Ook handig: een opvouwbare zonnebril!

Zonnebrillen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte zonnebrillen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zonnebrillen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zonnebrillen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 196 klanten

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen zijn een populair relatiegeschenk en daarmee mooie reclamemiddelen voor uw bedrijf. Allgifts.nl is een zonnebrillen groothandel en biedt diverse hippe zonnebrillen die u kunt laten bedrukken met een opdruk, bestaande uit uw logo of tekst. Maar u kunt natuurlijk ook voor een onbedrukte zonnebril kiezen.

Zonnebrillen met logo

Zonnebrillen worden steeds vaker het hele jaar door gebruikt. In de lente en herfst als hulp tegen de laagstaande zon, in de zomer tegen als bescherming tegen het felle zonlicht en in de winter tegen de felle sneeuw. Daarnaast zijn zonnebrillen natuurlijk ook een mooi mode-relatiegeschenk, zeker als wij deze zonnebrillen bedrukken met uw logo.

Bestel zonnebrillen met opdruk

Bent u na het bekijken enthousiast over onze zonnebrillen en wilt u deze bij onze zonnebrillen groothandel bestellen of goedkoop laten bedrukken? Klik dan de door u gewenste zonnebril aan. Op de productpagina kunt u direct de all-in prijzen berekenen en weet u meteen wat de zonnebrillen inclusief opdruk gaan kosten. Ook de levertijden zijn transparant. Wij kunnen snel leveren tegen meerprijs en bij langere levertijden krijgt u zelfs korting van ons. Wij helpen u graag verder met uw zonnebrillen dit jaar!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster