Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Visitekaarthouder met logo

Veel zakelijke klanten maken gebruik van visitekaartjes. Het kan zijn dat u zoveel visitekaartjes krijgt, dat u het overzicht een beetje kwijtraakt. Overal en nergens slingeren ze rond. Toch kunnen deze visitekaartjes soms van pas komen en wilt u ze liever niet helemaal kwijtraken. De oplossing? Een handige visitekaarthouder om visitekaartjes in op te bergen! Niet alleen erg handig, ook heel stijlvol! Wilt u uw werknemers en relaties ook zo’n handig relatiegeschenk geven? Laat dan een visitekaarthouder bedrukken met logo bij Allgifts! Zo houdt u altijd het visitekaartje dat het meest in het oog springt!

Bedrukte visitekaarthouder voor uw relaties

Bent u op zoek naar visitekaarthouders en wilt u deze laten bedrukken met logo? Dan bent u bij Allgifts aan het juiste adres! Wij kunnen een visitekaarthouder bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. Een visitekaarthouder bedrukken met logo is simpel in de webwinkel van Allgifts. U kiest allereerst het product naar keuze, bijvoorbeeld een elegante visitekaarthouder van aluminium of juist een visitekaartdispenser om uw eigen visitekaartjes in te bewaren. Wij hebben vast een visitekaarthouder naar uw smaak. Selecteer vervolgens uw logo en bepaal het aantal kleuren voor de opdruk. Nadat u uw akkoord heeft gegeven aan de digitale proefdruk, gaan wij de visitekaarthouders bedrukken.

Functionele visitekaarthouder

Is het vertegenwoordigen van een bedrijf iets wat u dagelijks doet, dan herkent u vast wel de visitekaartjes die overal in uw tas te vinden zijn. Help uw relaties of medewerkers aan een georganiseerde tas door een visitekaarthouder cadeau te geven. Een visitekaarthouder is een functioneel geschenk waar uw relatie veel profijt van heeft. U helpt uw relaties of medewerkers verder en maakt tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf.

Visitekaarthouder bedrukken

Voor een optimaal resultaat van uw marketingactie bevelen wij aan om de visitekaarthouder te bedrukken. Een bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. En dat is precies wat u wilt bereiken. Alle visitekaarthouders kunnen volledig naar uw wensen bedrukt worden. U hoeft alleen maar uw logo of bedrijfsnaam te uploaden en wij regelen de rest. Laat vandaag nog een visitekaarthouder bedrukken voor uw medewerkers of relaties.

Bedrukte visitekaarthouder in uw huisstijl

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan visitekaarthouders van verschillende materialen. Kiest u voor de kunststof visitekaarthouder, of past een metalen of verchroomde visitekaarthouder beter bij uw bedrijf? Welke visitekaarthouder u ook kiest, alle houders brengen uw marketingactie gegarandeerd tot een succes. U kunt de visitekaarthouders op kantoor uitdelen, maar ook succesvol in bijvoorbeeld een grote stad, zodat veel potentiele klanten kennis kunnen maken met uw bedrijf.

Service bij Allgifts.nl

Bij Allgifts vinden we niets zo belangrijk als de tevredenheid van de klant. Daarom staan we graag voor u klaar, via de chat, e-mail of ons telefoonnummer. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de voortgang van uw bestelling? Of wilt u een visitekaarthouder bedrukken met logo, maar bent u niet helemaal zeker over het aantal kleuren van het logo? Wij helpen u graag met uw vragen. Kijk op onze contactpagina voor manieren om contact met ons op te nemen!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999