+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Laptoptassen

(226)

Laptoptassen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte laptoptassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals laptoptassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk laptoptassen met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 143 klanten

Polycanvas tas bedrukken

v.a. € 2,96

PU Laptoptas. bedrukken

v.a. € 15,59

Laptoptrolley bedrukken

v.a. € 50,95

Laptoptas bedrukken

v.a. € 18,15

Akte/laptoptas bedrukken

v.a. € 11,56

Laptop schoudertas bedrukken

v.a. € 15,55

Laptoprugzak bedrukken

v.a. € 13,99

Laptoptas bedrukken

v.a. € 6,19

City laptop rugtas bedrukken

v.a. € 11,23

City laptop tas bedrukken

v.a. € 14,05

GETBAG laptoptas bedrukken

v.a. € 13,09

Bedrukte laptoptassen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een laptop voor het werk. Het is natuurlijk van belang dat deze dure apparatuur veilig op de bestemming aankomt. U kunt hiervoor zorgen door bedrukte laptoptassen cadeau te geven! Met bedrukte laptoptassen zal de laptop van uw relatie ongetwijfeld heelhuids op het werk aankomen. Uw relatie zal iedere keer aan uw bedrijf herinnerd worden wanneer hij of zij de laptoptas ziet. U kunt op deze manier zeer effectief reclame maken, tegen een relatief kleine investering!

Laptoptassen bedrukken

Allgifts.nl heeft werknemers in dienst die al jaren ervaring hebben met laptoptassen bedrukken. Door laptoptassen te bedrukken wordt het relatiegeschenk vele malen persoonlijker. De bedrukking zorgt ervoor dat uw bedrijf langer in het geheugen blijft van uw zakenrelatie. Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan laptoptassen. De tassen zijn volledig naar uw wensen te bedrukken. Voor wie laat u laptoptassen bedrukken? 

Laptoptas met logo

Omdat tegenwoordig bijna iedereen een laptop heeft, is een laptoptas met logo voor de meeste mensen een functioneel en gewild geschenk. Wist u dat onderzoek zelfs aantoont dat geschenken langer bewaard worden wanneer ze functioneel zijn? Kortom: u kunt iedereen blij maken met een functionele laptoptas! Laptoptassen kunnen overal worden uitgedeeld. Op scholen en beurzen, maar ook gewoon op kantoor of als geschenk voor speciale feestdagen! 

Bestel snel en gemakkelijk!

Allgifts.nl biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te bestellen. Loopt u ergens tegenaan tijdens het bestelproces, of heeft u vragen over een bepaald product? Dan kunt u chatten met onze medewerkers! Zij helpen u graag. Wanneer u liever belt, is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Wij zijn te bereiken op +31(0)38 - 760 1900. Ook kunt u een mail sturen naar verkoop@allgifts.nl. Boek succes met gewilde promotionele geschenken! Bestel vandaag nog een laptoptas voor uw relaties.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster