Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()

Waterflesjes bedrukken

Bij meetings, op open dagen of gewoon op kantoor wordt altijd wel water gedronken. Hoe leuk is het dan om eigen waterflesjes met uw logo erop te hebben? Onze waterflesjes variëren in grootte, maar ook de dop verschilt. gaat u voor een sportdop of gewoon een draaidopje? Waar wilt u uw boodschap drukken en hoe? Laat u op onze adviespagina adviseren over uw flesjes.

Waterflesjes met logo 

Een waterfles komt altijd goed van pas. Onderweg, op school of op kantoor, iedereen die regelmatig onderweg is heeft belang bij een waterfles. Vooral in de zomer is het heerlijk om op ieder moment van de dag even een slok water te kunnen drinken. Zeker tijdens festivals of zomerse evenementen is het belangrijk goed gehydrateerd te blijven. Uw relaties denken daar precies zo over! Laat daarom waterflesjes bedrukken voor uw relaties of bezoekers!

Flesjes water bedrukken 

Het is bij Allgifts.nl mogelijk om waterflesjes te bedrukken voor de ontvangers. Op die manier heeft niet alleen uw relatie een langere herinnering aan uw bedrijf, maar zullen ook omstanders kennismaken met, of herinnerd worden aan uw bedrijf. U vangt dus meerdere vliegen in één klap. Alle waterflessen in ons assortiment kunnen zowel bedrukt als onbedrukt bij u afgeleverd worden. Nu kunt u zich afvragen hoe wij de flesjes bedrukken. In feite bedrukken we altijd het etiket van het flesje of een flap over kaartje, visitekaartje of rond kaartje dat aan het waterflesje hangt. Het is zélfs mogelijk een flesje bronwater te bestellen met een papieren kaartje met twee pepermuntjes eraan.

Bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn effectief en zijn functioneel. Uw relatie heeft dus écht iets aan dit geschenk. De flessen worden het hele jaar door gebruikt, maar vooral in de zomer. Onze waterflessen zijn in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar. Dit maakt ze geschikt om in iedere tijd van het jaar uit te delen. Wilt u liever drinkflessen bedrukken en uitdelen? Die hebben we natuurlijk ook!

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf op onze website. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag aan uw favoriete waterflesjes bedrukt naar wens!

8.9
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999