+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Senator

(7)

Bent u op zoek naar een low-budget geschenk met een standaard exterieur? Dan zijn de producten van Senator zeker iets voor uw bedrijf. Senator biedt namelijk kwalitatief goede pennen aan in een lage prijsklasse. U geeft een kleinigheidje cadeau waar uw relatie echt iets aan heeft.

Senator bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte senator relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals senator bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk senator met opdruk of zonder opdruk.

Bedrukte Senator mogelijkheden

Voor het bedrukken van Senator relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Senator bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Senator bestellen. Let op! Bedrukte Senator hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Senator bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Senator bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Senator bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Senator (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Senator relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster