Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zonnekleppen bedrukken

Let the sun shine! Om een verbrand gezicht tegen te gaan kun je zonnebrand bedrukken, maar ook zonnekleppen. Zo hoef je je niet zo snel in te smeren. Zonnekleppen hebben we in allerlei volrijke kleurtjes, maar natuurlijk ook gewoon in een neutralere versie. doorzichtig of niet, alles is mogelijk. Toch nét iets anders? Wellicht helpen onze zonnehoeden je wel uit de brand!

Vrolijke zonnekleppen

Zonnekleppen zijn tegenwoordig ontzettend hip. Dit komt omdat ze te bestellen zijn in veel verschillende vrolijke kleuren. Ze worden gedragen door zowel jong als oud, omdat ze erg functioneel zijn. Bestel vrolijke zonnekleppen voor uw relaties of partners. Een functioneel geschenk waar uw relatie écht iets aan heeft. Daarnaast gaat uw relatie, doelgroep of partner erg stijlvol over straat.

Zonneklep bedrukken

U kunt ervoor kiezen om een zonneklep te bedrukken. Dit kan gedaan worden met uw logo of bedrijfsnaam. Tevens kan de zonneklep ook onbedrukt geleverd worden. Voor een optimaal resultaat van uw promotionele weggeefactie raadt Allgifts.nl aan om de zonnekleppen wel te voorzien van een bedrukking, omdat uw relatie uw bedrijf langer zal onthouden wanneer de zonneklep bedrukt is. De bedrukking wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. U hoeft alleen maar uw logo te uploaden op onze site, wij regelen de rest!

Bedrukte zonneklep

Een bedrukte zonneklep zorgt niet alleen voor een lange herinnering bij uw relaties, ook de omstanders zullen herinnerd worden aan uw bedrijf bij het zien van de zonneklep. Het is effectief om de zonnekleppen op een passende manier uit te delen, bijvoorbeeld op het strand, waar mensen absoluut de behoefte hebben aan een zonneklep die hun het hoofd koel houdt.

Snel en gemakkelijk bestellen

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.
 

9
2108 Beoordelingen
9 Op basis van 2108 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999