Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Parasols bedrukken

Parasols bedrukken? Uw logo zal de hele dag in het zonnetje staan met een bedrukte parasol! In ons assortiment hebben wij parasols in vorlijke kleuren. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook parasols met een handige draagtas.

2 producten

Parasols bedrukken is hot!

Wilt u tijdens de warme uurtjes op het strand vertoeven? Dat kan! Een toffe parasol is de oplossing. Wij kunnen uw favoriete parasols bedrukken naar wens. Bedrukte parasols zijn echte eyecatchers op het strand. Wij hebben verschillende soorten te bedrukken parasols in ons assortiment. Al eeuwenlang is de parasol een ideale uitvinding om mensen te beschermen tegen de zon. Letterlijk vertaald: ‘tegen de zon’. Destijds gebruikten de Egyptenaren de parasol om hun farao te beschermen, maar tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een parasol thuis staan. Vooral in de zomer wordt het product gebruikt in de tuin, op een terras of op het strand. Wilt u uw relaties een geschenk geven dat niet zomaar wordt weggegooid? Parasols met logo zijn hot items!

Bedrukte parasols als weggever

Geeft u een parasol cadeau aan uw relaties? Dan is het natuurlijk het leukst om dit zo persoonlijk mogelijk te maken. Parasols met logo of inspirerende tekst doen het altijd goed. Op het strand zal uw bedrukte parasol zeker de aandacht trekken. Tussen alle parasols is die van u door uw logo makkelijk te herkennen. Zo vinden uw relaties altijd gemakkelijk hun ligplek terug op het strand. Uit ervaring weten wij dat een nuttig artikel goed ontvangen wordt. Met een parasol maakt u uw relatie, consument of collega blij en u werkt zelfs in de zomer aan uw imago. All over the world! Bij Allgifts.nl is het mogelijk om uw naam, logo of slogan op de parasol te bedrukken. Uw zakenrelaties of medewerkers nemen de parasol vervolgens mee naar het strand en iedereen ziet uw boodschap! Naamsbekendheid genereren hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Parasols laten bedrukken of toch een opvouwbaar zonnescherm?

Allgifts.nl biedt u niet alleen parasols in allerlei vormen, maten en kleuren.. Maar u kunt ook bij ons terecht voor opvouwbare zonneschermen. Ook hier geldt: bedrukken is in bijna alle gevallen mogelijk! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact op met onze verkopers. Is een parasol toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze andere strandartikelen.

Hoe bestelt u?

Allgifts.nl heeft het heel gemakkelijk voor u gemaakt. Bestellen is zo gepiept door onze gebruiksvriendelijke site. Selecteer het gewenste product, vul het aantal in bij de gewenste kleur, voeg eventueel uw logo/afbeelding toe en de klus is geklaard! Komt u er onverhoopt toch niet uit? Bel gerust: 038-760 1900. Wij gaan graag uw favoriete parasols bedrukken, zo bent u deze zomer het zonnetje op het strand!

9
2072 Beoordelingen
9 Op basis van 2072 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999