+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Parker

(25)

Het merk Parker krijgt een exclusieve uitstraling onder andere dankzij haar luxe vulpennen en balpennen. Combineer een balpen of vulpotlood met een mooie documentmap en uw geschenk is compleet. Wanneer uw relatie andere bedrijven bezoekt en de map met de pen meeneemt, wordt uw bereik vergroot.

Parker bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte parker relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals parker bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk parker met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 91 klanten

Bedrukte Parker mogelijkheden

Voor het bedrukken van Parker relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Parker bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Parker bestellen. Let op! Bedrukte Parker hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Parker bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Parker bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Parker bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Parker (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Parker relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster