Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bedrukte spaarpotten

Sparen. Wat heb je daar precies voor nodig? Precies, een spaarpot! Geef daarom bedrukte spaarpotten cadeau. U maakt sparen mogelijk voor uw relatie met behulp van uw bedrijf! Ook uw relatie zal dit op deze manier ervaren. Op het moment dat de spaarpot gebruikt wordt zal dit een positief gevoel geven voor uw relatie omdat hetgeen waarvoor uw relatie spaart weer een stukje dichterbij komt. Precies op dit moment wordt uw relatie herinnerd aan uw bedrijf. Gunstig? Dat weten wij wel zeker!

Spaarpotten bedrukken

De werknemers van Allgifts.nl hebben al jarenlange ervaring met spaarpotten bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om de spaarpot te bedrukken maakt u het geschenk veel persoonlijker voor uw relatie. Ook blijft uw relatie herinnerd worden aan uw bedrijf wanneer uw logo of bedrijfsnaam op de spaarpot bedrukt is. De spaarpotten kunnen helemaal naar uw wensen bedrukt worden. De spaarpot is een leuk geschenk voor zowel jong als oud omdat iedereen spaart! Uw relatie zal dit geschenk dus altijd op prijs stellen!

Spaarpot met logo

Spaarpotten zijn er in alle vormen en maten. Voor uw bedrijf zal er dus altijd een geschikte spaarpot te vinden zijn! Het is een zeer gewild geschenk voor alle leeftijden. Ook is het een leuk item om uit te delen op bijvoorbeeld beurzen en/of scholen. Allgifts.nl biedt verschillende spaarpotten aan. Welke spaarpot spreekt u het meest aan? Het keramische spaarvarken, de spaarbox of toch het spaarvarken van gips met 5 kleuren verf en kwast?

Snel en makkelijk bestellen!

U kunt snel en gemakkelijk zelf uw bedrukte spaarpotten bestellen! Loopt u tijdens het bestellen ergens tegenaan of heeft u vragen? Chat gerust met onze medewerkers, zij zijn u snel van dienst en helpen u graag! Wordt u liever telefonisch geholpen? Dat kan! Bel met +31(0)38 - 760 1900

Naast de spaarpot heeft Allgifts.nl nog andere originele relatiegeschenken in het assortiment waarin u uw geld kunt bewaren zoals portemonnees.

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999