+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Overige sleutelhangers

(137)

Overige sleutelhangers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte overige sleutelhangers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals overige sleutelhangers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk overige sleutelhangers met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 231 klanten

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,72

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,74

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,74

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 1,41

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 1,16

Sleutelhangers met logo

Sleutelhangers met logo zijn het ideale geschenk voor relaties. Voorzie de sleutelhangers van een logo en uw relatie wordt keer op keer herinnerd aan uw bedrijf. Wij bedrukken de sleutelhangers volledig naar uw wens. Hierdoor sluit de sleutelhanger perfect aan op de huisstijl van uw bedrijf. Alle sleutelhangers kunnen zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. Voor een optimaal resultaat bevelen wij aan om de sleutelhangers met logo te bedrukken.

Sleutelhangers voor relaties

Bestel vandaag nog sleutelhangers met logo voor uw relaties. Een sleutel zonder sleutelhanger is gemakkelijk kwijt te raken. Met deze sleutelhangers hoeft uw relatie voortaan niet meer te zoeken naar zijn of haar sleutels. Bedruk de sleutelhangers met logo en uw relatie denkt iedere keer wanneer hij of zij de sleutelhanger ziet terug aan uw bedrijf. U helpt uw relatie verder, en maakt tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf.

Sleutelhangers inzetten

U kunt sleutelhangers met logo op veel manieren inzetten. Zo kunt u ervoor kiezen om sleutelhangers uit te delen op bijvoorbeeld beurzen. Het zijn handige kleine meenemers waarmee uw relatie of potentiele klant toch terugdenkt aan uw bedrijf. Ook scholen zijn een geschikte plek om sleutelhangers uit te delen, aangezien veel scholieren op de fiets naar school gaan. De kans is groot dat ze de sleutelhanger aan hun fietssleutel zullen hangen.

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk zelf online bij Allgifts.nl. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces veilig en snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster