+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Schmink

(5)

Schmink bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte schmink relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals schmink bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk schmink met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 6 klanten

Schmink

Schmink: een gewild promotioneel artikel. Leuk om uit delen aan uw relaties, personeel en prospecten. Allgifts.nl heeft diverse schmink gerelateerde producten. Zo hebben wij onder andere vlaggenschmink van de volgende landen: Nederland, Duitsland, Itali?? en Zweden. Ook is het mogelijk om de schmink verpakkingen te bedrukken en zo uw organisatie te promoten tijdens het WK, EK, festivals, Koningsdag en andere feestelijke momenten. Een schmink stick wordt vaak meegenomen naar vrienden of familie, waar uw naam ook dan weer verschijnt!

Verpakkingen schmink bedrukken

De verpakkingen van schmink bedrukken is zeer goedkoop en het zorgt voor meer naamsbekendheid bij de mensen. De verpakking is een zilverkleurige behuizing met een transparant deel waar uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan op gedrukt kan worden.

Schmink als giveaway

Schmink wordt altijd weer uit de la gepakt tijdens feestelijke gelegenheden. Dit zorgt voor meer exposure van uw bedrijfsnaam. Wie wil er nou niet gezien worden met een Nederlandse vlag tijdens het WK of EK van onze oranje helden? Uw relaties of medewerkers staan te springen om zo???n leuke kunstenaarstool.

Bestel uw schmink gemakkelijk en snel

Wilt u schmink bedrukken met uw logo? Dan kan dat gemakkelijk besteld worden via onze webshop. U kunt gelijk de all-in prijs berekenen en de gewenste levertijd aangeven. Bij een spoedlevering betaalt u een meerprijs. Wilt u vooraf een offerte voor het bedrukken van schmink? Dan kunt u deze zelf maken via onze site en via de button ???offerte??? downloaden.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster