I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring

Schmink bedrukken

Schmink: een gewild promotioneel artikel. Leuk om uit delen aan uw relaties, personeel en prospecten. Allgifts.nl heeft diverse schmink gerelateerde producten. Zo hebben wij onder andere vlaggenschmink van de volgende landen: Nederland, Duitsland, Itali?? en Zweden. Ook is het mogelijk om de schmink verpakkingen te bedrukken en zo uw organisatie te promoten tijdens het WK, EK, festivals, Koningsdag en andere feestelijke momenten. Een schmink stick wordt vaak meegenomen naar vrienden of familie, waar uw naam ook dan weer verschijnt!

Verpakkingen schmink bedrukken

De verpakkingen van schmink bedrukken is zeer goedkoop en het zorgt voor meer naamsbekendheid bij de mensen. De verpakking is een zilverkleurige behuizing met een transparant deel waar uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan op gedrukt kan worden.

Schmink als giveaway

Schmink wordt altijd weer uit de la gepakt tijdens feestelijke gelegenheden. Dit zorgt voor meer exposure van uw bedrijfsnaam. Wie wil er nou niet gezien worden met een Nederlandse vlag tijdens het WK of EK van onze oranje helden? Uw relaties of medewerkers staan te springen om zo???n leuke kunstenaarstool.

Bestel uw schmink gemakkelijk en snel

Wilt u schmink bedrukken met uw logo? Dan kan dat gemakkelijk besteld worden via onze webshop. U kunt gelijk de all-in prijs berekenen en de gewenste levertijd aangeven. Bij een spoedlevering betaalt u een meerprijs. Wilt u vooraf een offerte voor het bedrukken van schmink? Dan kunt u deze zelf maken via onze site en via de button ???offerte??? downloaden.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018