+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Drinkglazen

(41)

Drinkglazen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte drinkglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals drinkglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk drinkglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 55 klanten

Longdrink 27 cl. bedrukken

v.a. € 0,41

Glas Cuba 270ml bedrukken

v.a. € 0,51

3 Waterglazen bedrukken

v.a. € 8,29

Shetland 9 cl. bedrukken

v.a. € 1,16

Shetland 15 cl. bedrukken

v.a. € 1,37

Shetland 22 cl. bedrukken

v.a. € 1,41

Shetland 35 cl. bedrukken

v.a. € 1,49

Shetland 25 cl. bedrukken

v.a. € 1,58

Shetland 32 cl. bedrukken

v.a. € 1,80

Shetland 42 cl. bedrukken

v.a. € 1,89

HotShot 3,4 cl bedrukken

v.a. € 0,55

Tritan Rib Glass bedrukken

v.a. € 0,74

Drinkglazen inzetten als promotioneel product

Op zoek naar drinkglazen? Bingo, want bij Allgifts.nl zit u helemaal goed. Een drinkglas is een tijdloos geschenk en zal zeker vaak gebruikt worden. Een uniek en bruikbaar artikel om uw relaties mee te verrassen, ook leuk als onderdeel van een eindejaarspakket. En hoe leuk zou het zijn als uw gepersonaliseerde drinkglas op een grote beurs op tafel staat? Of stel dat u een eigen horecaonderneming hebt, dan straalt u zeker weten professionaliteit uit als u uw bedrukte waterglazen of bedrukte longdrinks op tafel zet.

Drinkglazen bedrukken

Als u wilt dat uw drinkglazen extra opvallen, dan kunt u ervoor kiezen om ze te laten bedrukken met uw logo of slogan. Dit zorgt ervoor dat uw reclame-uiting overal te zien is. Bedrukte drinkglazen op een tafel op een beurs, op een feestje of gewoon als (onderdeel van een) relatiegeschenk! Op korte termijn een feestje met collega's? Onbedrukte drinkglazen kunnen we leveren na 3 werkdagen. Bedrukte drinkglazen kunnen we al leveren na 5 werkdagen. U kunt in het bestelproces zelf de gewenste leverdatum aangeven. Gaat het om een spoedbestelling? Dan berekenen we een toeslag. Maar onthoudt: uw drinkglazen bedrukken en leveren wij dan nóg sneller dan anders.

Drinkglas als geschenk

Dankzij het ruime aanbod van Allgifts.nl zit er voor iedereen wel een gewenst glas tussen, dus ook voor uw doel. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit longdrink glazen, Shetland glazen (de glaasjes die smal beginnen en verder naar boven uitlopen), whisky glazen, cocktail glazen, champagne glazen en shotglazen. De keuze is reuze bij Allgifts.nl.

Bestellen is eenvoudig!

Dankzij onze gebruiksvriendelijke site kunt u heel eenvoudig zelf uw bestelling plaatsen! Selecteer het gewenste geschenk, vul de juiste aantallen in, voeg eventueel uw logo/slogan toe, et voila: bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze professionele verkopers. Zij staan voor u klaar.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster