I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Draaggewicht kg
Ga naar de producten ()

Hangmat bedrukken: een lekker lui relatiegeschenk

Wilt u ook graag dat uw werknemers en relaties fit op het werk verschijnen en het luieren lekker thuis doen? Dan is een hangmat een uitermate geschikt relatiegeschenk. Onze hangmatten zijn niet alleen geschikt om buiten op te hangen, u kunt een hangmat met stang zelfs binnen ophangen! Uw werknemers en relaties zullen zich in vakantiesferen wanen met onze Bora Bora hangmat. Misschien kunt u zelfs in de kantine een hangmat ophangen, zodat uw werknemers in de pauze even een kwartiertje siësta kunnen houden. Dit middagdutje maakt je productiever en creatiever, is reeds uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken gebleken. En welke werkgever wil dat nou niet?

Een bedrukte hangmat van Allgifts

De hangmatten van Allgifts zijn een origineel relatiegeschenk voor iedere luilak. Wilt u graag een relatiegeschenk met een persoonlijk tintje? Dan kunt u bij ons een hangmat bedrukken met uw eigen logo of slogan. Een hangmat bedrukken bij Allgifts kan gemakkelijk en snel. Zelfs een luilak kan dit klusje klaren! U selecteert simpelweg de hangmat die u wilt bedrukken, u upload uw logo of slogan en vermeldt uit hoeveel kleuren uw afbeelding bestaat. We kunnen de logo’s zowel in zwart-wit als in kleur afdrukken. Misschien vindt u het lastig om te bepalen uit hoeveel kleuren uw afbeelding bestaat. Als u even contact met ons opneemt, helpen wij u gerust verder.

Achteroverleunen en op uw bestelling wachten 

Dit zal een echte luilak vast leuk vinden: bij ons gaat het bestellen en ontvangen van relatiegeschenken razendsnel! U laat ons simpelweg uw hangmat bedrukken, waarna de hangmat op iedere plek in Nederland kan worden afgeleverd. Wij houden u bovendien op de hoogte van de bestelling door middel van ons bestelstatussysteem. Wilt u ook graag een hangmat bedrukken bij Allgifts? Verras uw werknemers en relaties en bestel snel uw bedrukte hangmat! 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018