Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Draaggewicht kg
Ga naar de producten ()
Reset filters

Hangmat bedrukken: een lekker lui relatiegeschenk

Wilt u ook graag dat uw werknemers en relaties fit op het werk verschijnen en het luieren lekker thuis doen? Dan is een hangmat een uitermate geschikt relatiegeschenk. Onze hangmatten zijn niet alleen geschikt om buiten op te hangen, u kunt een hangmat met stang zelfs binnen ophangen! Uw werknemers en relaties zullen zich in vakantiesferen wanen met onze Bora Bora hangmat. Misschien kunt u zelfs in de kantine een hangmat ophangen, zodat uw werknemers in de pauze even een kwartiertje siësta kunnen houden. Dit middagdutje maakt je productiever en creatiever, is reeds uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken gebleken. En welke werkgever wil dat nou niet?

Een bedrukte hangmat van Allgifts

De hangmatten van Allgifts zijn een origineel relatiegeschenk voor iedere luilak. Wilt u graag een relatiegeschenk met een persoonlijk tintje? Dan kunt u bij ons een hangmat bedrukken met uw eigen logo of slogan. Een hangmat bedrukken bij Allgifts kan gemakkelijk en snel. Zelfs een luilak kan dit klusje klaren! U selecteert simpelweg de hangmat die u wilt bedrukken, u upload uw logo of slogan en vermeldt uit hoeveel kleuren uw afbeelding bestaat. We kunnen de logo’s zowel in zwart-wit als in kleur afdrukken. Misschien vindt u het lastig om te bepalen uit hoeveel kleuren uw afbeelding bestaat. Als u even contact met ons opneemt, helpen wij u gerust verder.

Achteroverleunen en op uw bestelling wachten 

Dit zal een echte luilak vast leuk vinden: bij ons gaat het bestellen en ontvangen van relatiegeschenken razendsnel! U laat ons simpelweg uw hangmat bedrukken, waarna de hangmat op iedere plek in Nederland kan worden afgeleverd. Wij houden u bovendien op de hoogte van de bestelling door middel van ons bestelstatussysteem. Wilt u ook graag een hangmat bedrukken bij Allgifts? Verras uw werknemers en relaties en bestel snel uw bedrukte hangmat! 

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999