+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Leeslampjes

(8)

Leeslampjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte leeslampjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals leeslampjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk leeslampjes met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 26 klanten

Leeslamp bedrukken met logo

Een leeslamp is een ideaal geschenk voor mensen die van lezen houden! Met een leeslampje kunt u voor het slapengaan lekker een boek lezen zonder uw partner daarmee te storen. Wij hebben leeslampen die u kunt bevestigen aan uw boek, maar ook USB leeslampjes die u kunt aansluiten op een USB-poort.  Onze leeslampen zijn veelal voorzien van LED-licht. Een LED-leeslamp is erg duurzaam en energiezuinig en staat garant voor urenlang leesgemak! Bij Allgifts kunt u bovendien een leeslamp bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of andere opdruk.

Bedrukte leeslamp

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde relatiegeschenken? Bij Allgifts kunt een leeslamp bedrukken met uw logo of tekst! Zo denken uw relaties of werknemers nog even aan uw bedrijf voordat ze het licht ‘s avonds uitdoen. Laat u bij ons een leeslamp bedrukken met logo, dan bent u ontvangt u gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardig product. Onze logo’s worden professioneel afgedrukt in zwart-wit, PMS-kleuren of in full color. Weet u niet helemaal wat de beste optie is voor uw bedrukte leeslampen? Neem gerust eens contact op met onze klantenservice, dan zoeken we samen de beste optie voor uw opdruk uit!

Online bestellen

Door ons handige bestelsysteem laat u gemakkelijk uw leeslamp bedrukken bij Allgifts. Selecteer het product naar keuze, plaats de producten in het winkelwagentje en stuur uw logo op. U kunt het logo ook later per e-mail naar ons opsturen. Voordat wij tot het afdrukken van uw relatiegeschenken overgaan, sturen we u eerst een digitale proefdruk. Zo ziet u alvast het eindresultaat. Pas als u uw goedkeuring hiervoor geeft, gaan wij over tot het bedrukken van uw producten. Bent u enthousiast geworden, en wilt u een leeslamp bedrukken met logo? Kies dan voor Allgifts!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster