+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Strandtassen

(38)

Strandtassen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte strandtassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals strandtassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk strandtassen met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 39 klanten

Strandtassen

Uw bedrijfslogo laten flaneren op een strand of boulevard? Wat nemen uw relaties eigenlijk allemaal mee naar het strand? Zonnebrand, een strandlaken, een strandbal, een luchtbed, drinken en nog veel meer. Dan is een strandtas het ideale geschenk om weg te geven. Een strandtas maakt een uitje naar het strand een stuk comfortabeler! Bij Allgifts.nl heeft u de keuze uit maar liefst 37 verschillende strandtassen. Zo zit er altijd wel een tas tussen die geschikt is voor uw doelgroep. Of dit nu uw zakenrelaties, werknemers of prospects zijn? Voor elk wat wils.

Bedrukte strandtas

Een strandtas weggeven is al leuk, maar het is n??g leuker om een bedrukte strandtas cadeau te doen! Bedruk uw strandtas met uw logo, bedrijfsnaam of slogan en uw reclame wordt vanzelf verspreid. Elke keer als de strandtas weer tevoorschijn wordt gehaald denken uw ontvangers positief aan de gever. Meer weten over de mogelijkheden van het bedrukken? Onze professionele medewerkers kunnen u meer vertellen. Bel gerust 0529-428024 of mail naar verkoop@allgifts.nl en laat uw strandtas bedrukken!

De strandtassen van Allgifts.nl

Omdat wij graag willen dat er voor elke klant wat leuks in het assortiment is, heeft u bij ons de keuze uit bijna 40 verschillende soorten strandtassen! Niet alleen kunt u kiezen voor een standaard strandtas, maar wat denkt u van een plunjetas of een uitvouwbare strandtas? Kies de tas die het beste past bij uw doelgroep.

Bestellen? Dat kan gemakkelijk zelf!

Wist u dat u eenvoudig zelf uw producten kunt bestellen? Zoek op onze site naar het gewenste product en vul de gewenste aantallen in bij de gewenste kleur(en). Wilt u de strandtas bedrukken? Voer dan de gewenste drukmethode en drukpositie in. Daarnaast kunt u kiezen wat voor soort levering u wilt. Wanneer u de order heeft geplaatst, kunt u uw artwork aanleveren.

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster