Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
15 producten

Denkspellen als relatiegeschenk

Houd uw hersens in vorm met de leukste bedrukte denkspellen van allgifts.nl. De denkspellen zijn een uitdaging voor jong en oud. Een spel is in het algemeen erg leuk maar als het om het testen van uw hersenen gaat, dan wilt u er uiteraard alles aan doen om het zo goed mogelijk te spelen. U wilt het spel winnen en kunnen roepen: 'Jaa, ik ben gewoon de slimste hier!'

Bedrukte denkspellen met uw bedrijfskenmerken

Bij Allgifts.nl zijn er vele soorten denkspellen, denk aan Solfee denkspel, schaakspellen, journeyGame en nog veel meer. Het is ook mogelijk om de denkspellen te bedrukken met een logo of tekst van uw bedrijf. Een bedrukt denkspel is een goed promotiemiddel en natuurlijk leuk om weg te geven aan uw relaties. Wij kunnen denkspellen bedrukken op verschillende manieren en op verschillende plekken. U kunt kiezen uit meerdere kleuren bedrukking of full colour bedrukking.. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Door denkspellen te bedrukken met uw bedrijfskenmerken heeft u een passend geschenk voor jong en oud. Met een bedrukt denkspel bereikt u een brede doelgroep.

Bedrukkingsmogelijkheden denkspellen

Het is mogelijk om denkspellen te bedrukken op verschillende posities. Zo kunt u er voor kiezen het denkspel te bedrukken op de doos, maar in enkele gevallen kan uw logo ook geplaatst worden in het spel. Het spelbord of de kaarten kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden. Zo heeft u een denkspel dat perfect aansluit bij uw huisstijl. Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van het bedrukken van denkspellen? Neem dan een kijkje op onze website. Ons ruime assortiment is te bewonderen op www.allgifts.nl.

Bestellen is kinderspel!

Gebruiksgemak staat voorop bij ons. En daarom bestelt u eenvoudig zelf via onze productpagina! U bepaalt zelf de kleur, de aantallen, de opdruk en de drukmethode. Loop de stappen door en u komt gemakkelijk tot uw gewenste geschenk. Vragen? Vragen! Bordspellen bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

8.9
1891 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999