Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Strandstoelen bedrukken

Een strandstoel is een zomers product om uw relatie mee te verrassen. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten strandstoelen. Strandstoelen die makkelijk opvouwbaar zijn, zoals de bekende uitklapbare strandstoeltjes - soms met bekerhouder, maar ook luxere varianten waar u lekker op kunt ontspannen, zoals de strandstoel met nekkussen.

Naamsbekendheid vergroten met strandstoelen bedrukken!

Wij kunnen strandstoelen bedrukken naar uw huisstijl. Kies ervoor om uw strandstoelen te bedrukken met uw logo, een afbeelding of opvallende tekst. Door een stoel te kiezen in de kleur van de huisstijl van uw organisatie en deze te bedrukken met uw logo heeft u een echte eyecatcher die zeker opvalt op het strand. Wij kunnen strandstoelen bedrukken op een professionele wijze, middels transferdruk of digitale druk. Hierdoor heeft u een prachtig resultaat dat de wereld overgaat. Bedrukte strandstoelen met een digitale druk zorgen voor het beste resultaat. Het logo zal dan strak op de strandstoel gedrukt staan.

Custom made strandstoelen

Heeft u binnen ons assortiment aan strandstoelen niet gevonden waar u naar op zoek bent? Wij kunnen speciaal voor u een custom made strandstoel maken die voldoet aan al uw wensen. U kunt zelf het design, de kleur en de functionaliteiten bepalen. Wij kunnen de custom made strandstoelen bedrukken geheel volgens uw huisstijl. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw relaties blij te maken met een ander zomers, strandartikel. Wat dacht u van een luxe strandlaken, parasols of een unicorn zwemband?

Zelf online bestellen

Bij Allgifts.nl kunt u goedkoop en snel strandstoelen bestellen, bedrukt of onbedrukt. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk voor uw doelgroep. Neem contact met ons op via 038-760 1900 of via de chat op onze website. Heeft u uw favorietje gevonden? Dan kunt u zélf online uw offerte downloaden en/of de bestelling plaatsen. In de laatste stap van het bestel proces kunt u uw artwork uploaden. Die bedrukte strandstoelen bestellen, doet u eenvoudig zelf. Binnenkort kunt u uw klanten en medewerkers dus blij gaan maken!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999