I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
2.9
21.2
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Strandstoelen bedrukken

Een strandstoel is een zomers product om uw relatie mee te verrassen. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten strandstoelen. Strandstoelen die makkelijk opvouwbaar zijn, zoals de bekende uitklapbare strandstoeltjes - soms met bekerhouder, maar ook luxere varianten waar u lekker op kunt ontspannen, zoals de strandstoel met nekkussen.

Naamsbekendheid vergroten met strandstoelen bedrukken!

Wij kunnen strandstoelen bedrukken naar uw huisstijl. Kies ervoor om uw strandstoelen te bedrukken met uw logo, een afbeelding of opvallende tekst. Door een stoel te kiezen in de kleur van de huisstijl van uw organisatie en deze te bedrukken met uw logo heeft u een echte eyecatcher die zeker opvalt op het strand. Wij kunnen strandstoelen bedrukken op een professionele wijze, middels transferdruk of digitale druk. Hierdoor heeft u een prachtig resultaat dat de wereld overgaat. Bedrukte strandstoelen met een digitale druk zorgen voor het beste resultaat. Het logo zal dan strak op de strandstoel gedrukt staan.

Custom made strandstoelen

Heeft u binnen ons assortiment aan strandstoelen niet gevonden waar u naar op zoek bent? Wij kunnen speciaal voor u een custom made strandstoel maken die voldoet aan al uw wensen. U kunt zelf het design, de kleur en de functionaliteiten bepalen. Wij kunnen de custom made strandstoelen bedrukken geheel volgens uw huisstijl. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw relaties blij te maken met een ander zomers, strandartikel. Wat dacht u van een luxe strandlaken, parasols of een unicorn zwemband?

Zelf online bestellen

Bij Allgifts.nl kunt u goedkoop en snel strandstoelen bestellen, bedrukt of onbedrukt. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk voor uw doelgroep. Neem contact met ons op via 038-760 1900 of via de chat op onze website. Heeft u uw favorietje gevonden? Dan kunt u zélf online uw offerte downloaden en/of de bestelling plaatsen. In de laatste stap van het bestel proces kunt u uw artwork uploaden. Die bedrukte strandstoelen bestellen, doet u eenvoudig zelf. Binnenkort kunt u uw klanten en medewerkers dus blij gaan maken!

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award