+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Vergrootglazen

(16)

Vergrootglazen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte vergrootglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals vergrootglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk vergrootglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 38 klanten

Vergrootglas bedrukken met logo 

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken: ogen die wat slechter worden. Vaak zitten we eerst nog een beetje in de ontkenningsfase. We willen niet de hele dag met een leesbrilletje lopen, die aan een touwtje om de nek bungelt. De oplossing hiervoor? Een vergrootglas! Dit ouderwetse maar handige hulpmiddel kunt u handig in een laatje opbergen en tevoorschijn toveren wanneer niemand u ziet. Zo kunt u de meest kleine lettertjes lezen, zonder met een leesbril rond te lopen! 

Heeft u dit probleem niet, maar wilt u toch een vergrootglas kopen? Natuurlijk kunt u hem ook voor hele andere dingen gebruiken. Uw kinderen kleine insecten laten onderzoeken bijvoorbeeld, of ze in papier gaatjes laten branden door hem in de zon te houden (don’t try this at home!). Een multifunctioneel hulpmiddel, zo’n vergrootglas of ‘loep’. Maar natuurlijk ook gewoon een leuk hebbedingetje voor op uw bureau.

Bedrukte vergrootglazen

Wilt u uw zakenrelaties of werknemers verrassen met een opzienbarend geschenk? Laat dan een vergrootglas bedrukken met logo bij Allgifts, de specialist in relatiegeschenken! In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment vergrootglazen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een boekenlegger met vergrootglas, een vergrootglas met LED-licht of een plastic vergrootglas in creditcardmodel? Bovendien kunt u bij Allgifts een vergrootglas bedrukken met logo, voor een relatiegeschenk met een eigen draai. Onze vergrootglazen zullen de liefde voor uw bedrijf zeker uitvergroten!

Eigen bedrijfslogo of tekst

Een vergrootglas bedrukken is eenvoudig in de webwinkel van allgifts.nl. Kies de producten naar keuze, voeg ze toe aan uw winkelwagen en stuur uw logo naar onze server. U moet alleen nog even aangeven in hoeveel kleuren uw logo bedrukt moet worden. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder: neem even contact op met onze klantenservice! Bent u ook enthousiast geworden, en wilt u een vergrootglas bedrukken met logo? Kies dan voor Allgifts!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster