+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Kop & Schotels

(102)

Tijd voor een heerlijke kop koffie of thee heeft iedereen. Daarom is een kop en schotel leuk cadeau voor iedere relatie. Laat uw kop en schotel tot zijn recht komen met een bijpassende tekst. Bijvoorbeeld; Het wordt tijd om samen een kop koffie te drinken

Kop & Schotels bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kop & schotels relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kop & schotels bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kop & schotels met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 51 klanten

Cappuccinokopjes bedrukken

v.a. € 1,49

Soepkom  bedrukken

v.a. € 1,99

Schotel en kopjes bedrukken met logo

Het is tijd voor een kopje koffie! Iedereen maakt wel een moment vrij voor een heerlijk kopje thee of koffie. We komen dan ook dagelijks in aanraking met koffiekopjes of theekopjes. Kopjes met logo zijn dan ook erg geschikt als relatiegeschenk aan uw relaties of werknemers. Bij het drinken van een heerlijke kopje thee of koffie zullen uw relaties altijd even aan uw bedrijf denken. Een ideaal middel om reclame te maken! Wilt u kopjes bedrukken met logo, bijvoorbeeld voor evenementen of voor in de bedrijfskantine? Bij Allgifts bieden we die mogelijkheid. Tegen een meerprijs koopt u bij ons bedrukte kopjes, het perfecte relatiegeschenk!

Bedrukte kopjes als relatiegeschenken

Bij Allgifts zijn uw bedrukte kopjes in goede handen. Wij kunnen op professionele wijze uw kop en schotel bedrukken met een logo of tekst. Voordat wij de kopjes bedrukken, krijgt u een digitale proefdruk toegestuurd. Zo krijgt u alvast een idee van het eindresultaat. Bent u tevreden hierover, dan gaan wij de kopjes bedrukken. Wilt u bij Allgifts kopjes bedrukken met logo, dan staat hiervoor een iets langere levertijd dan voor een onbedrukte kop en schotel. Desondanks ontvangt u ze binnen no time op het door u aangegeven adres!

Online bestellen

Het bestelproces is simpel in de online webshop van Allgifts.nl. U selecteert de kop en schotel naar keuze en voegt ze toe aan uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u op de bestelpagina uw logo naar ons toesturen. Hierbij moet u nog wel even aangeven uit hoeveel kleuren uw logo bestaat (zwart-wit, full color, PMS). Vervolgens kunt u de bestelling plaatsen en betalen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de bedrukte kopjes of weet u niet precies uit hoeveel kleuren uw logo bestaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bent u enthousiast geworden en wilt u bij Allgifts kop en schotel bedrukken met logo? Ga verder met bestellen of neem contact met ons op voor de opties!

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster