+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Kop & Schotels

(99)

Tijd voor een heerlijke kop koffie of thee heeft iedereen. Daarom is een kop en schotel leuk als cadeau voor iedere relatie of geschikt als bedrijfsservies. Wij hebben trouwens ook kopjes zonder schotel. Meer weten of mokken, kopjes en schotels? Bekijk onze adviespagina!

Kop & Schotels bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kop & schotels relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kop & schotels bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kop & schotels met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 53 klanten

Soepkom  bedrukken

v.a. € 1,99

Kop en schotels met logo als relatiegeschenk

Het is tijd voor een kopje koffie! Iedereen maakt wel een moment vrij voor een heerlijk kopje thee of koffie. We komen dan ook dagelijks in aanraking met theekopjes of koffiekopjes met logo. Kopjes met logo zijn erg geschikt als relatiegeschenk aan uw relaties of werknemers. Bij het drinken van een heerlijke kopje thee of koffie zullen uw relaties altijd even aan uw bedrijf denken.

Bedrukte kop en schotels; zo schenkt u aandacht

Een ideaal middel om reclame te maken! Wilt u kopjes bedrukken met logo, bijvoorbeeld voor evenementen of voor in de bedrijfskantine? Bij Allgifts bieden we die mogelijkheid. Tegen een meerprijs koopt u bij ons bedrukte kopjes, het perfecte relatiegeschenk! We hebben de wereld aan opties. Welke koffieset past het best bij uw bedrijf? De classic kop met het moderne oor, het opvallende, gifgroene exemplaar of de driehoekige schotel?

Schotels en koffiekopjes bij Allgifts.nl

Bij Allgifts zijn uw bedrukte kopjes in goede handen. Wij kunnen op professionele wijze uw kop en schotel bedrukken met een logo of tekst. Voordat wij de kopjes bedrukken, krijgt u een digitale proefdruk toegestuurd. Zo krijgt u alvast een idee van het eindresultaat. Bent u tevreden hierover, dan gaan wij de koffiekopjes met logo bedrukken. Wij kunnen de kop en schotels trouwens ook onbedrukt leveren. Wilt u de kopjes bedrukken, dan staat hiervoor een iets langere levertijd dan voor een onbedrukte kop en schotel. Desondanks ontvangt u ze binnen no time op het door u aangegeven adres! Meer weten over mokken? Lees onze adviespagina

Online bestellen

Het bestelproces is simpel in de online webshop van Allgifts.nl. U selecteert de kop en schotel naar keuze en voegt ze toe aan uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u op de bestelpagina uw logo naar ons toesturen. Hierbij moet u nog wel even aangeven uit hoeveel kleuren uw logo bestaat (zwart-wit, full color, PMS). Vervolgens kunt u de bestelling plaatsen en betalen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de bedrukte kopjes of weet u niet precies uit hoeveel kleuren uw logo bestaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bent u enthousiast geworden en wilt u bij Allgifts kop en schotel bedrukken met logo? Ga verder met bestellen of neem contact met ons op voor de opties!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster