Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Parkeerschijven met logo ter promotie

Wie heeft hem niet in de auto liggen? De old skool parkeerschijf! Parijs is de plek waar het allemaal begon: een platte schijf waarmee je kan aanduiden op welk tijdstip een auto op een parkeerplaats is gezet. Zo is het voor een controleur gemakkelijk te zien of een auto te lang geparkeerd is of niet. Een parkeerschijf als promotieartikel; is dat geen leuk idee? Wilt u uw klantenrelaties verrassen met een bruikbaar relatiegeschenk? Bestel dan functionele parkeerschijven op Allgifts.nl.

Goed idee: bedrukte parkeerschijven uitdelen!

De parkeerschijf uit ons assortiment kan bedrukt worden met een logo of tekst. Uw medewerkers of zakenrelaties rijden in hun auto en hebben de parkeerschijf nodig bij het parkeren. Bij het gebruiken ervan zien ze uw logo en/of tekst en daar bent u weer! Een reden voor uw relatie om weer aan u en de goede zakenrelatie te denken. Misschien krijgt u wel een belletje om weer eens af te spreken om een kopje koffie te drinken. Zet uw klant in het zonnetje met een leuk product zoals de parkeerschijf. Laat dus snel uw favoriete parkeerschijven bedrukken.

Kent u de multifunctionele parkeerschijf al?

Wij hebben verschillende soorten parkeerschijven die bedrukt kunnen worden met uw logo of tekst. Een parkeerschijf weggeven wordt nog leuker als het gaat om een multifunctioneel exemplaar, zoals de parkeerschijf ijskrabber! Dat is pas cool. Geef uw relaties een functioneel geschenk als cadeau, zodat uw relatie nog vaak aan u terugdenkt!

Bestellen maar!

Op onze website zijn parkeerschijven simpel te bestellen. U hoeft alleen maar aan te geven welk artikel u wilt en hoeveel stuks u wilt bestellen. Als u hebt aangegeven of u er een bedrukking op wilt hebben, dan krijgt u automatisch te zien wat de kosten zullen zijn voor dit product. Ook over de levertijd zijn wij transparant. Mocht de levertijd van het gewenste artikel korter moeten zijn, dan kunt u voor een meerprijs de levering versneld laten plaatsvinden. Bent u enthousiast geworden en wilt u kijken naar de mogelijkheden bij Allgifts.nl? Bekijk meteen al onze (andere) auto accessoires

8.9
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999