I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Olie & azijnset bedrukken

Een olie en azijnset heeft een luxe uitstraling op uw eettafel of keukenblad. Terwijl u een heerlijke salade aan het bereiden bent, kunnen uw gasten zelf de olie en azijn doceren. Bent u op zoek naar een luxe geschenk ter aanvulling van bijvoorbeeld een kerstpakket of ander feestdagenpakket, dan past een olie en azijnset daar perfect bij. Het past goed bij een pakket met voedingswaren of wijn. Doordat de olie en azijnset te bedrukken zijn komt u logo of bedrijfsnaam bij elke gebruik in zicht. Hierdoor zal de ontvanger bij het zien van de de bedrukte olie en azijnset elke keer aan uw organisatie of merk denken.

Olie en azijnsets als geschenk

Wist u dat olie en azijnsets al eeuwen lang een onafscheidelijk setje zijn. Al ten tijde van de oude Grieken werd dit op de eettafel gebruikt. Het is daardoor een traditioneel maar ook trendy geschenk. In ons assortiment vindt u verschillende soorten olie en azijnsets met een schenk en spuitmogelijkheid. Van standaard sets tot grappige designs in de vorm van een brandblusser.

Olie en azijnsets volgens uw huisstijl

Wij kunnen alle olie en azijnsets bedrukken met uw logo, tekst of een afbeelding. Hierdoor kunt u de sets geheel afstemmen op uw wensen. Olie en azijnsets bedrukken wij op verschillende wijzen. Dit is afhankelijk van de grote van de afbeelding. Wij adviseren u graag over olie en azijnsets bedrukken.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018