Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Olie & azijnset bedrukken

Een olie en azijnset heeft een luxe uitstraling op uw eettafel of keukenblad. Terwijl u een heerlijke salade aan het bereiden bent, kunnen uw gasten zelf de olie en azijn doceren. Bent u op zoek naar een luxe geschenk ter aanvulling van bijvoorbeeld een kerstpakket of ander feestdagenpakket, dan past een olie en azijnset daar perfect bij. Het past goed bij een pakket met voedingswaren of wijn. Doordat de olie en azijnset te bedrukken zijn komt u logo of bedrijfsnaam bij elke gebruik in zicht. Hierdoor zal de ontvanger bij het zien van de de bedrukte olie en azijnset elke keer aan uw organisatie of merk denken.

Olie en azijnsets als geschenk

Wist u dat olie en azijnsets al eeuwen lang een onafscheidelijk setje zijn. Al ten tijde van de oude Grieken werd dit op de eettafel gebruikt. Het is daardoor een traditioneel maar ook trendy geschenk. In ons assortiment vindt u verschillende soorten olie en azijnsets met een schenk en spuitmogelijkheid. Van standaard sets tot grappige designs in de vorm van een brandblusser.

Olie en azijnsets volgens uw huisstijl

Wij kunnen alle olie en azijnsets bedrukken met uw logo, tekst of een afbeelding. Hierdoor kunt u de sets geheel afstemmen op uw wensen. Olie en azijnsets bedrukken wij op verschillende wijzen. Dit is afhankelijk van de grote van de afbeelding. Wij adviseren u graag over olie en azijnsets bedrukken.

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999