I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Golfhanddoekjes bedrukken

U wilt handdoeken weggeven of inzetten, maar u weet nog niet welke soort precies? Lees op onze adviespagina over handdoeken welk formaat bij welke soort handdoek hoort. Dat geeft u richting! 

2 producten

Golfhanddoekjes borduren en uitdelen

Heeft u veel sportieve relaties? Golfhanddoekjes borduren en uitdelen is dan wellicht een goed geschenk. Golfhanddoekjes hebben als kenmerk dat ze gemakkelijk aan golftassen bevestigd worden en dat ze over het algemeen 55x30 cm. of 55x40 cm. zijn. Zeker fanatieke golfers zullen dit geschenk waarderen. Na elke slag gebruiken ze het golfhanddoekje om de club schoon te maken! Gaaf als u een groot golfevenement sponsort. Zeker weten dat uw naam vaak gezien wordt! Tevens kunnen deze handdoekjes ook gewoon in de keuken gebruikt worden. Kortom, een veelzijdig geschenk voor uw relaties. Laat vandaag nog golfhanddoekjes bedrukken en scoor!

Golfhanddoekjes bedrukken  

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met golfhanddoekjes bedrukken en borduren. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle golfhanddoekjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Golfhanddoekjes borduren, maar.. voor welk doekjes kiest u?

Golfhanddoekjes zijn een mooi, functioneel geschenk dat iedere relatie kan gebruiken. Of het nou uiteindelijk bij het golfen gebruikt wordt, of in de keuken.. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze golfhanddoek met clip. Bent u toch op zoek naar een andere handdoek? Wat dacht u van grote strandlakens of de populaire hamamdoeken?

Gratis digitale drukproef

Voordat we uw golfhanddoekjes borduren gaan, vragen we altijd een akkoord op de gratis digitale drukproef die u van ons ontvangt na het plaatsen van een bestelling. We gaan de golfhanddoekjes borduren of bedrukken, nadat u hier akkoord op heeft gegeven. Geen gekke verrassingen, houden we van. Zo weet u wat u weggeeft!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018