I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Geduldspelletjes bedrukken

Over hoe veel geduld beschikt u? Test het met onze geduldspelletjes. Geduldspelletjes zijn leuke geschenken om uw relatie mee te verrassen. Tevens is het leuk om samen met het gezin een spel te spelen, dus u verrast meer personen dan alleen uw relatie. Laat geduldspelletjes bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Bedrukte geduldspelletjes 

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met geduldspelletjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle geduldspelletjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Geduldspelletjes bedrukken voor relaties  

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan geduldspelletjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit geduldspelletje met balletjes, een geduldspelletje van hout, of een geduldspelletjes assortiment.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  
 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018