+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sleutelhangers met lampje

(70)

Sleutelhangers met lampje bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sleutelhangers met lampje relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sleutelhangers met lampje bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sleutelhangers met lampje met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 179 klanten

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,24

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,32

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,41

Sleutelhangers met lampje bedrukken

Zowel jong als oud heeft belang bij een sleutelhanger. Een sleutelhanger is een cadeau dat iedereen leuk vindt. Wanneer er ook nog een functioneel lampje aan zit, is het geschenk compleet! Laat daarom sleutelhangers met lampje bedrukken. Sleutelhangers worden overal gebruikt. Aan een autosleutel, huissleutel, maar bijvoorbeeld ook aan de sleutel van het kantoor. Uw sleutelhanger met logo zal dus overal gezien worden! Uw bedrijf valt dankzij het lampje op in het donker, dat wil toch iedereen?

Bedrukte sleutelhangers met lampje

Kies voor bedrukte sleutelhangers met lampje! Het is mogelijk om de producten compleet naar uw wensen te bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om sleutelhangers te bedrukken zal uw relatie uw bedrijf veel langer onthouden en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal groter worden. Ook wordt uw relatie keer op keer positief herinnerd aan uw bedrijf. Dat is toch precies wat u wilt bereiken met een promotioneel product? Het uitdelen van bedrukte sleutelhangers met lampje is dus een relatief goedkope manier van reclame maken. Bij Allgifts laat uw gemakkelijk sleutelhangers bedrukken met logo.  

Sleutelhangers met logo

Sleutelhangers met lampje en logo zijn tegenwoordig overal in te zetten! Op school, op straat of op een beurs. Waar u dit promotionele product ook voor gebruikt, het zal overal een populair geschenk zijn. Verder heeft Allgifts.nl ook standaard sleutelhangers of sleutelhangers met een winkelwagenmuntje eraan in het assortiment. Er is dus altijd een sleutelhanger die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Bestel snel uw geschenk in onze webwinkel!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster