+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sleutelhangers met lampje

(54)

Waarom u sleutelhangers met een lampje zou uitdelen? Omdat ze ideaal zijn om in het donker het sleutelgat te vinden! Overweegt u nog andere soorten hangers? Laat u dan goed adviseren op onze adviespagina over sleutelhangers, om zo gemakkelijk een keuze te maken.

Sleutelhangers met lampje bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sleutelhangers met lampje relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sleutelhangers met lampje bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sleutelhangers met lampje met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 142 klanten

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,55

Sleutelhangers met lampje bedrukken

Waarom zou u een sleutelhanger met lampje weggeven? Omdat zowel jong als oud belang heeft bij een sleutelhanger! Een sleutelhanger is een cadeautje dat iedereen leuk vindt. Wanneer er ook nog een functioneel lampje aan zit, is het geschenk compleet! Laat daarom sleutelhangers met lampje bedrukken. Sleutelhangers worden overal gebruikt. Aan een autosleutel, huissleutel, maar bijvoorbeeld ook aan de sleutel van het kantoor. Uw sleutelhanger met logo zal dus overal gezien worden! Uw bedrijf valt dankzij het lampje op in het donker, dat wil toch iedereen?

Bedrukte sleutelhangers met lampje

Kies voor bedrukte sleutelhangers met lampje! Bijvoorbeeld dit toffe exemplaar met gloeilamp. Het is mogelijk om de producten compleet naar uw wensen te bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om sleutelhangers te bedrukken, zal uw relatie uw bedrijf veel langer onthouden en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal groter worden. Ook wordt uw relatie keer op keer positief herinnerd aan uw bedrijf. Dat is toch precies wat u wilt bereiken met een promotioneel product? Het uitdelen van bedrukte sleutelhangers met lampje is dus een relatief goedkope manier van reclame maken. Bij Allgifts laat uw gemakkelijk sleutelhangers bedrukken met logo. Laat u vrijblijvend adviseren op onze adviespagina over sleutelhangers, om gemakkelijk een keuze te maken! Sterker nog, een sleutelhanger bedrukken kunt u helemaal zelf op de productpagina van uw favoriete hanger. 

Sleutelhangers met logo

Sleutelhangers met lampje en logo zijn tegenwoordig overal in te zetten! Op school, op straat of op een beurs. Waar u dit promotionele product ook voor gebruikt, het zal overal een populair geschenk zijn. Wist u trouwens dat Allgifts.nl ook standaard sleutelhangers of sleutelhangers met een winkelwagenmuntje eraan in het assortiment heeft? Er is dus altijd een sleutelhanger die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Bestel snel uw geschenk in onze webwinkel!

Weten wat u weggeeft? Bestel een gratis sample.

Beseft u dat het sleutelhanger lampje dat u weg gaat geven in principe uw visitekaartje is? Daarom is het belangrijk om – voordat u de sleutelhangers bedrukt – de kwaliteit, afmetingen, kleur en andere specificaties die u belangrijk vindt – het product te beoordelen. Bestelt u bij ons een sample en komt er een bestelling uit? Dan is het sample gratis! Begrijpelijk als u ook wilt weten hoe uw sleutelhanger met logo eruit komt te zien. Daarom krijt u van ons altijd een gratis digitale drukproef. Geen verrassingen!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster