+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Bekers

(166)

..

Bekers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte bekers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bekers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bekers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 183 klanten

SteelMug beker bedrukken

v.a. € 2,59

Mosa mok bedrukken

v.a. € 5,37

Bekers voor relaties

Bekers worden overal gebruikt. Niet alleen onderweg, maar ook op scholen, tijdens een dagje uit of gewoon op kantoor. Er wordt uit bekers gedronken door vrijwel iedereen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vrolijke kleuren. Dit maakt drinkbekers een geschikt geschenk om uit te delen in iedere tijd van het jaar. Kortom, een beker is een effectief en veelzijdig geschenk voor uw relatie.

Bekers bedrukken

Het is bij ons mogelijk om de bekers te bedrukken. Dit kan gedaan worden met uw logo of bedrijfsnaam. Drinkbekers vallen meer op wanneer ze voorzien zijn van een bedrukking. Tevens is de herinnering aan uw bedrijf langer wanneer u de drinkbekers laat bedrukken. Alle bekers uit ons assortiment kunnen zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden.

Bedrukte bekers

Met een bedrukte beker wordt niet alleen uw relatie langer herinnerd aan uw bedrijf, ook omstanders zullen kennismaken of herinnerd worden aan uw bedrijf. Uw bereik is dus voor een relatief lage prijs ontzettend groot. Omdat de drinkbekers overal gebruikt worden, kunt u ze overal uitdelen. Wat dacht u van op het station? Iedereen is onderweg en kan wel een beker gebruiken!

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf op onze website. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster