Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kambukka drinkflessen

Wist je dat Kambukka staat voor genieten, amuseren en profiteren? Het is een Swahili-woord. Het is op deze manier ingestoken omdat je kunt genieten van jouw favoriete drinken, waar je ook bent. Ultiem profijt dus! Bovendien zijn zorgen over morgen en lekken verleden tijd. Met een Kambukka drinkfles wordt ook het reinigen kinderspel, dankzij de zogeheten snapclean technologie. Overigens kun je van Kambukka drinkflessen bedrukken, maar ook in thermosbekers is het merk gespecialiseerd. De thermosbekers houden je warme drankje lang warm en je koude drankje nóg langer koel! Thermosbekers bedrukken zorgt voor een nuttig, origineel relatiegeschenk. En dat is belangrijk. Originaliteit, maar ook zeker bruikbaarheid. Bedrukte drinkflessen en thermosbekers zijn hoe dan ook bruikbaar, of ze nu van Kambukka zijn of van het Spaanse Contigo, om maar een voorbeeld te geven. Een merkproduct dat bruikbaar is, is dus hoe dan ook een goed idee!

Drinkflessen bedrukken voor een bruikbaar geschenk

Een bruikbaar geschenk is het halve werk, zeggen wij altijd. Maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Het is namelijk wel meer dan het halve werk! Een relatiegeschenk dat veel gebruikt wordt, is enorm effectief, en helemaal wanneer het bedrukt is. Elke keer dat het gebruikt wordt, komt je logo in beeld bij de gebruiker. Door die herhaling blijf je in het geheugen hangen en wordt jouw logo herkenbaar. Bovendien is een positieve ervaring met het product van invloed op de ervaring met het merk. Kwaliteit is daarom enorm belangrijk. Dan ben je met de producten van Kambukka in elk geval goed! In meer dan 70% van de gevallen hangt de kwaliteit van het product samen met de reputatie van het bedrijf. En dat is nu net wat een merkproduct uitstraalt. Kwaliteit. Die zorgt ervoor dat je in een goed daglicht komt bij wie jij wilt. Maar daarnaast laat het ook exclusiviteit en originaliteit zien. Of je nu voor pennen bedrukken gaat, bidons bedrukken, opvouwbare drinkflessen of toch voor een product zoals merk drinkflessen met logo, een kwaliteitsproduct dat wordt gebruikt doet altijd veel goeds voor jouw merk. Kies uit alle diverse drinkflessen de fles die past bij de levensstijl en persoonlijkheid van jouw relaties en voilà: een bruikbaar, exclusief geschenk, natuurlijk met jouw logo of tekst. Overigens kun je er bij Allgifts altijd vanuit gaan dat je een product van passende kwaliteit krijgt. Merk of geen merk. Alleen de indruk op de ontvanger, die kan verschillen.

Kambukka drinkflessen bedrukken en bestellen

Heb jij de keuze gemaakt voor een Kambukka drinkfles? Of misschien toch een thermosbeker? Je kunt altijd inspiratie opdoen, zodat je hoe dan ook tot het juiste relatiegeschenk komt. Heb je jouw favoriete product gevonden? Gefeliciteerd! Een lange weg heb je dan niet meer te gaan voor je je bedrukte drinkflessen kun gaan uitdelen. Zeker weten dat jij je relaties blij maakt! Hoe het werkt op onze website? Simpel. Je laat weten hoeveel stuks je wilt en waar mogelijk geef je aan welke kleur jouw voorkeur heeft. Dan kun je daarna laten weten welke bedrukkingsmethode en -positie je het mooist lijkt. Soms is er 1 mogelijkheid, maar vaak zijn dat er meerdere. In het eerste geval is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Zijn er meerdere opties, dan kun je ervan uit gaan dat ze allemaal passend zijn bij het product. Daar kiezen onze professionals ze op uit. Wil je advies bij het maken van een keuze, dan kan dat natuurlijk ook! Neem dan contact op met onze professionals op de manier waarop jij dat fijn vindt. Wij helpen je graag verder! Dat kan via e-mail, chat en telefoon. Zodra de bedrukking rond is, kun je de gewenste leverdatum aangeven en kun je je artwork uploaden. Heb je besteld, dan krijg je zo snel mogelijk een digitale drukproef toegestuurd voor akkoord. Daarna kan het drukken en gratis verzenden beginnen.

8.9
2122 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2122 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999