Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Diameter opgeblazen
Ga naar de producten ()

Opblaasbare artikelen bedrukken

Uw reclame in de Middelandse Zee laten dobberen? Dat kan met een opblaasbaar artikel zoals een luchtbed of een zwemband. Onopgeblazen erg compact en opgeblazen heeft het een groots effect!

14 producten

Opblaasbare artikelen bedrukken met logo

Geef maar toe: bij opblaasbare artikelen denkt u niet meteen aan relatiegeschenken. En toch willen we u graag overtuigen van het feit dat een opblaasartikel erg leuk is om als relatiegeschenk weg te geven en te krijgen. Opblaasbare relatiegeschenken zijn namelijk de ultieme manier om uw bedrijf en haar werknemers in het zonnetje te zetten. Blaas uw promotionele actie op door opblaasartikelen weg te geven. Wij kunnen praktisch alle opblaasbare artikelen bedrukken uw logo of tekst. Lees snel verder om te ontdekken waarom opblaasartikelen zo leuk zijn om als promotiemiddel te gebruiken!

Waarom kiest u voor opblaasbare artikelen bedrukken?

Waarom opblaasartikelen met logo de ideale giveaway zijn? Opblaasbare artikelen zoals een bedrukte strandbal, een seatzac met logo en bedrukte opblaasbare cheering sticks worden vaak op openbare plaatsen gebruikt. Bijvoorbeeld op het strand, bij een zwembad of in het sportstadion. U bereikt met dit promotionele item dus zeker weten een groot publiek! De mogelijkheden van de opblaasartikelen zijn talloos: zo kunt u denken aan goedkope gadgets en giveaways zoals een zwemband tot wat luxere artikelen, zoals een opblaasbaar luchtbed. Doordat uw logo wordt opgeblazen, zal hij zeker in het oog springen! Nog een reden waarom bedrukte opblaasbare artikelen leuk zijn om weg te geven: kinderen zullen er dol op zijn. Kinderen maken al spelend reclame voor uw bedrijf en natuurlijk bereikt u ook het hart van uw relaties door hun kinderen een leuk geschenk te geven.

Opblaasbare strandartikelen met logo

Wij kunnen uw favoriete opblaasbare artikelen bedrukken met logo. Zo is er voor ieder evenement wel een passend geschenk te bedenken. Wij kunnen opblaasbare strandartikelen bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst en/of afbeelding. Hiermee creëert u een artikel dat perfect past bij uw organisatie of merk. Het bestellen van de opblaasartikelen gaat gemakkelijk in onze online webshop. Laat vandaag nog uw opblaasbare artikelen bedrukken met logo en blaas uw promotionele actie leven in!

Uitproberen geblazen!

Natuurlijk kunt u eerst testen wat u weg wilt geven. Bestel daarom een sample, die u gratis van ons krijgt als er een bestelling uit voortkomt! Weten hoe uw artwork op het product komt te staan? Na het plaatsen van de bestelling, sturen wij u gratis een digitale drukproef toe. Geen verrassingen, houden we van.

8.9
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999