Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zeep met logo als fris geschenk

Wanneer u zoekt naar een leuk, origineel en fris geschenk, kunt u stoppen met zoeken! Waarom geen zeep met logo als geschenk voor uw relaties en klanten? Iedereen kan zeep met logo gebruiken! Onder de douche of in bad, iedereen kan wel eens een leuk, verfrissend zeepje gebruiken. Zeep met logo zorgt voor een uitstekende reclamedrager.Wat zo’n zeepje nog leuker maakt, is om deze te combineren met andere verzorgingsproducten! Op die manier zal uw relatie zich helemaal speciaal voelen, én hij heeft een aandenken waar hij iets aan heeft.

Welke mogelijkheden om zeep met logo te bedrukken zijn er?

Kies een mooi zeepje uit en laat uw zeep bedrukken met uw logo voor perfect promotiemateriaal! We hebben allerlei soorten en maten. Voor de romanticus is er een pakketje van zeepblaadjes, in de vorm van een hartje. Toch iets subtieler? We hebben ook normale pakketjes van zeepblaadjes. Liever gewoon het ‘ouderwetse’ zeepje? Ga voor het blokje zeep in een wikkel met uw logo! Er zijn plenty aan opties, kijk gerust even rond wat voor leuks wij in huis hebben.

Bedrukte zeep, zo gaan wij te werk

Uw zeep bedrukken we altijd daar waar uw logo of bedrijfsnaam het allerbeste opvalt. De positie en techniek verschillen vaak per product. Altijd zoeken wij de beste druktechniek uit, die past bij de vorm en het materiaal. Op de wikkel kunnen we uw zeepje voorzien van een bedrukking, compleet in uw huisstijl, in full color. Op andere zeepjes drukken we alleen uw logo op de voor- en/of achterkant. Vaak kan dit in maximaal 4 kleuren. We hebben zelfs 1 product, de parfum verstuiver, die met lasergravure voorzien kan worden van uw logo. Een zeer professionele en slijtvaste druktechniek!

Leuke extraatjes bij uw bestelling

Bestel gauw uw zeep met logo, want elke bestellende klant krijgt van ons een extraatje! Wat is dat dan? Dat houden we nog even een verrassing. De extra’s passen altijd bij de bestelling. Wist u dat u bij ons zelf uw offerte kunt downloaden?

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999