+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Swiss Peak

(36)

Swiss Peak producten combineren functionaliteit met robuustheid. Swiss Peak is het perfecte merk voor degenen die op zoek zijn naar no-nonsense kwaliteitsproducten met een stoere en avontuurlijke uitstraling.Voor de avonturiers onder ons zijn de producten van Swiss peak zeker een succes. Veldflessen, zaklampen, zakmessen, stoere tassen en powerbanks zijn producten die onder andere in het assortiment voorkomen. Deze producten zorgen ervoor dat uw relatie veilig op de plek van bestemming aankomt.

Swiss Peak bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte swiss peak relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals swiss peak bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk swiss peak met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 14 klanten

Bedrukte Swiss Peak mogelijkheden

Voor het bedrukken van Swiss Peak relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Swiss Peak bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Swiss Peak bestellen. Let op! Bedrukte Swiss Peak hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Swiss Peak bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Swiss Peak bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Swiss Peak bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Swiss Peak (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Swiss Peak relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster