Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Kartonnen doosjes bedrukken

Laat u bij Allgifts mokken bedrukken en bent u op zoek naar een geschikte geschenkverpakking of kartonnen doos? Deze vindt u in de categorie ‘Verpakkingen mokken’. In deze categorie vindt u verschillende kartonnen verpakkingsmaterialen om uw bedrukte mokken veilig te vervoeren en weg te geven. Heeft u een leuke mok met logo laten bedrukken? Overweeg dan bijvoorbeeld verpakkingsdoosje met venster, zodat de ontvanger meteen kan zien wat hij heeft gekregen! Daarnaast vindt u in deze categorie kartonnen dozen van verschillende formaten en geschikt voor verschillende aantallen mokken en glazen. Uiteraard kunt u de geschenkverpakking bij Allgifts laten bedrukken met uw logo!

Bedrukte kartonnen doosjes

Wilt u veilig uw mokken en glazen vervoeren om deze uit te kunnen delen op beurzen en evenementen, of om als relatiegeschenk te geven aan uw werknemers en relaties? Neem dan eens een kijkje bij de kartonnen doosjes in deze categorie. Met deze geschenkverpakkingen komen uw glazen en mokken niet alleen heel aan op de plaats van bestemming, ze zijn ook nog eens erg geschikt als verpakking om weg te geven. Laat uw de kartonnen doosjes bedrukken met uw logo, dan ziet de ontvanger meteen van wie hij of zij dat leuke cadeau heeft gekregen. Bent u op zoek naar een luxe geschenk verpakking? Overweeg dan eens de geschenkverpakking voor een waterkaraf en vier glazen. Laat u de kartonnen doosjes bedrukken met uw logo, dan maakt u ook nog eens reclame voor uw organisatie.

Relatiegeschenken online bestellen

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor uw mokken of glazen en wilt u doosjes bedrukken met uw logo? Dan zit u bij Allgifts goed. In deze categorie kunt u verschillende doosjes bedrukken met uw afbeelding, logo of tekst. Maar bij een kartonnen doosje hoort natuurlijk een leuk relatiegeschenk. Kijk daarom eens rond in ons assortiment bedrukte mokken voor een bijpassende mok! Wilt u uw mokken veilig verzenden en tegelijkertijd reclame maken? Laat dan vandaag nog kartonnen doosjes bedrukken met uw logo!

8.8
1967 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999