Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bagageslotjes bedrukken: een veilige giveaway!

Bagageslotjes komen altijd goed van pas als u op reis gaat. Met een koffer die op slot kan, stapt u met een fijner gevoel het vliegtuig in. Deze slotjes hoeven er trouwens niet saai uit te zien. Zo hebben we bijv. een hangslot in de vorm van een hartje of een gekleurd cijferslot die wel wat weg heeft van een koffer! Dat bagageslotje bedrukt met het logo van het leuke bedrijf dat ze weggaf tijdens dat evenement van vorig jaar, vergeet u niet meer! Bovendien kan het slotje voor herkenbaarheid zorgen als alle koffers op de bagageband liggen.. Handig!

Waarom zou u bagageslotjes bedrukken?

Bij Allgifts.nl bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van bagageslotjes. Wij verkopen ze namelijk al sinds het ontstaan van onze webshop in 2006. Een leuk weetje: de eerste order van onze webshop was een bestelling van bagageslotjes! Wij kunnen bagageslotjes bedrukken met uw logo of met de tekst die u wilt weergeven aan uw klanten of relaties. Uw naam gaat op deze de manier de wereld over en wordt ook gezien door mensen die hem níet ontvangen hebben, maar er op de luchthaven mee in aanraking komen!

Bedrukte bagageslotjes als relatiegeschenk

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit relatiegeschenk in te zetten. Als reisbureau is het een ideaal geschenk om weg te geven, maar ook sportscholen kunnen het gebruiken om kluisjes op slot te doen. Dit uiteraard om diefstal tegen te gaan van uw waardevolle bezittingen. Ook leuk om in te zetten op een vakantiebeurs of op een reisbranche gerelateerde open dag. Legio aan weggeefmomenten!

Bestellen op Allgifts.nl

Bij ons kunt u elk gewenst aantal bagageslotjes bestellen. Let wel: wij werken met een staffelkorting. Hoe meer u bestelt, hoe goedkoper het in verhouding wordt. U kunt heel eenvoudig de bestelling via onze website ingeven. U kunt een logo meesturen, maar dat mag ook later via de e-mail. Wat u wilt! Heeft u nog niet eerder besteld bij Allgifts.nl? Dan gaat u ons bestelgemak ervaren en ook onze service tijdens de afhandeling van de bestelling. Wij zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar uw ervaring en daarom kunt u ons beoordelen via ons beoordelingssysteem Kiyoh. Wilt u meer informatie over hoe u bestelt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw favoriete bagageslotjes bedrukken!

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999