I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

+31 (0)38 - 760 1900

×
Sluiten

Filter uw producten

Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.2
2.1
-
Kleur
Toon alles
Materiaal

Laatst bekeken

6 producten Sorteren op:
4.2 door 11 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Naaisetjes

De meeste vrouwen houden van kleding en creatief bezig zijn. Met dit geschenk speelt u op beide eigenschappen in. Laat naaisetjes bedrukken voor uw relaties. Deze handige naaisetjes zijn compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Zo heeft u bij een ongelukje altijd een naald en draad bij de hand, zodat u snel uw kleding kunt repareren.  

Naaisetjes bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met naaisetjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de naaiset wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle naaisetjes zijn ook onbedrukt te bestellen.

Naaisetjes voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan naaisetjes. De naaisetjes zijn te bestellen in verschillende soorten, kleuren en maten. Er is dus altijd een naaisetje dat aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit naaisetje. Het is een zeer complete set, en valt binnen bijna ieder budget.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie