I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0
0
-
Kleur
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

1 producten Sorteren op:
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Cadeautassen bedrukken 

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Allgifts.nl aan het juiste adres. Cadeautassen maken uw geschenk helemaal af. Wanneer het in een mooie cadeautas verpakt is, maakt het geschenk nog meer indruk op uw relaties. Laat cadeautassen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Cadeautassen bedrukt en onbedrukt leverbaar

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met cadeautassen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle cadeautassen zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Cadeautassen bedrukken voor relaties  

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan cadeautassen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze grote papieren geschenktas, een kleine papieren geschenktas of deze ongeweven geschenktas.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award