Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Blouses & Overhemden bedrukken

Werkkleding is er in allerlei soorten en maten en voor allerlei werkzaamheden. Horecatoppers, om maar een voorbeeld te geven, hebben natuurlijk wat nettere kleding nodig. Dan zijn onze overhemden en blouses een perfecte optie! 

Overhemd met logo

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar nette werkkleding? Laat dan een blouse of overhemd bedrukken bij Allgifts. Bij ons vindt u een ruim assortiment zakelijke blouses en overhemden, die u kan laten bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Heeft u bijvoorbeeld een horecaonderneming? Onze bedrukte overhemden met logo zijn perfect voor bedienend personeel en keukenmedewerkers. Maar onze blousen en overhemden zijn ook geschikt als werkkleding voor ook andere organisaties waarbij de medewerkers herkenbaar moeten zijn, zoals klantenservicemedewerkers, baliepersoneel of promotiemedewerkers. Laat u een overhemd bedrukken met uw bedrijfslogo, dan springt uw bedrijf nog veel meer in het oog. Een overhemd bedrukken gaat eenvoudig in de online webshop van Allgifts.

Bedrukte overhemden van Allgifts

Bent u op zoek naar een witte blouse of een zwart overhemd? Bij Allgifts vind u zowel dames blouses als heren overhemden. Deze blouses en overhemden laten zich uitstekend bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Ze zijn daarom erg geschikt als werkkleding. Staat u bijvoorbeeld binnenkort op een beurs of evenement? Dan is het een goed idee om uw werknemers onder de aandacht te brengen door middel met een nette blouse met logo. Bij Allgifts kunt u zowel blouses bedrukken als overhemden bedrukken met uw logo. Kies bijvoorbeeld een blouse met korte mouw of een overhemd met lange mouw voor wat koudere dagen. U kunt de overhemden en blouses zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Laat u een overhemd bedrukken met logo, dan geldt daarvoor een meerprijs. 

Eenvoudig bestellen

Bent u op zoek naar blouses of overhemden met logo, om weg te geven als relatiegeschenk of om te gebruiken als werkkleding? Laat dan een blouse of overhemd bedrukken in de webshop van Allgifts. Bent u zoek naar andere kleding of textiel? Onder de categorie Textiel vindt u nog veel meer kledingstukken die u kunt laten bedrukken met logo. Ook voor andere relatiegeschenken bent u bij Allgifts aan het juiste adres, want wij hebben meer dan 60.000 relatiegeschenken in ons assortiment! Wij staan u graag bij met het bedenken van creatieve ideeën of bij het maken van promotionele concepten. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Bent u enthousiast geworden en wilt u werkkleding bedrukken met logo? Laat dan vandaag nog een overhemd of blouse bedrukken met uw logo en zorg ervoor dat uw personeel representatief voor de dag komt!

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999