+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Pennen

(787)

Bent u op zoek naar een functioneel geschenk voor uw doelgroep of relaties? Dan is een functionele pen een geschikt geschenk. Pennen worden dagelijks meerdere keren gebruikt, zowel door jong als oud. Kiest u voor deze jazzy pen, of gaat uw voorkeur uit naar de silvergrip pen? Uw relatie of doelgroep zal vaak herinnerd worden aan uw bedrijf wanneer u ervoor kiest om de pennen te voorzien van een bedrukking.

Pennen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte pennen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals pennen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk pennen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 818 klanten

Geschiedenis schrijven? Pennen bedrukken!

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk waardoor men zich uw bedrijf écht herinnert? Denk dan eens aan bedrukte pennen. U kunt deze bijvoorbeeld weggeven bij promotionele acties. Of een klant bestelt een bepaald aantal artikelen bij uw bedrijf en u levert niet alleen deze artikelen, maar voegt gelijk een pen bij. Een pen met naam of logo erop zal gegarandeerd opvallen. Niet alleen zal bij uw klant blijven hangen dat hij iets gratis gekregen heeft, ook zal hij zich herinneren dat uw naam er op stond. En dat is waar het om gaat!

Met bedrukte pennen blijft u onder de aandacht

Bedrukte pennen komen ook altijd van pas bij een acquisitiegesprek of bezoek aan een beurs. Visitekaartjes verdwijnen nogal eens in een koffertje. Pennen ook, maar die worden er weer uitgehaald, en gebruikt! Denk maar eens aan de pennen die u in uw la of op uw bureau heeft liggen. Hoe vaak schrijft u met een pen van een leverancier? Of juist met een pen van een bedrijf dat u niet kent? Of het nou een grappige pen of een luxe pen is.. Pennen blijven!

Een pen met naam wisselt van eigenaar!

Pennen komen regelmatig bij een andere eigenaar terecht. Zo komt de bedrijfsnaam die erop staat bij veel verschillende mensen onder de aandacht. Zorg ervoor dat zij ook met uw pennen gaan schrijven en bestel pennen met bedrukking. Een relatief goedkope manier van reclame maken, zo makkelijk kan het zijn!

Waarom pennen bedrukken bij Allgifts?

Wij hebben ruime ervaring in pennen bedrukken en leveren alleen topproducten. Wat ons verder uniek maakt, is dat er geen instelkosten worden berekend en dat het transport gratis is. Dat zult u niet vaak tegenkomen bij bedrijven die pennen bedrukken. Verder is het bestellen zeer eenvoudig. Neem een kijkje in ons aanbod en u zult zien hoe het in zijn werk gaat. Wij leveren in verschillende vormen en kleuren, en zo is er altijd een pen samen te stellen die uw bedrijf perfect vertegenwoordigt. Pennen bedrukken is een kunst die Allgifts beheerst. Dus wacht niet langer, bestel uw pennen en breng uw bedrijf echt onder de aandacht!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster