I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Vlieger met logo

We're flying high! Met een vlieger bedrukken maakt u kinderen zeker weten blij. Vliegers zijn er in alle kleuren van de regenboog en in verschillende groottes en soorten. Gaat u voor een standaard vlieger in uw favoriete kleur? Of pakt u het wat creatiever aan en laat u een vlieger bedrukken die de ontvanger zelf kan inkleuren? Met vliegers bedrukken zorgt u ervoor dat kinderen weer meer naar buiten gaan en in beweging blijven!

Bedrukte vlieger van Allgifts

Een vlieger bedrukken om weg te geven is hartstikke leuk! U kunt ze zomaar weggeven, op een open dag om maar een voorbeeld te geven. Maar u kunt ze ook door kinderen laten winnen met spelletjes. Een vlieger is al gauw goed. Staat er wat wind, dan kan een kind zich er minutenlang mee vermaken!

Vlieger bestellen 

Vliegers bestellen bij Allgifts? Dat is een goed idee, want wie bij ons bestelt, blijft altijd betrokken bij zijn bestelling. U krijgt een digitale drukproef van ons voordat we uw vlieger bedrukken. Alleen op uw akkoord gaan we voor u drukken. Daarna kunt u uw bestelling van deur tot deur volgen op onze track & tracepagina waarvoor u een code ontvangt!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018