+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Giveaways

(595)

Giveaways bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte giveaways relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals giveaways bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk giveaways met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 992 klanten

KeyCord bedrukken

v.a. € 0,34

Lanyard bedrukken

v.a. € 0,21

Lanyard bedrukken

v.a. € 0,31

Skipas houder bedrukken

v.a. € 0,44

Anti-stress hart bedrukken

v.a. € 0,24

Giveaway bedrukken

Een giveaway is een klein maar functioneel geschenk dat gemakkelijk is om uit te delen. U kunt hierbij denken aan pennen, sleutelhangers, keycords en nog vele andere geschenken. Omdat dit geschenken zijn waar iedereen iets aan heeft, zal uw bedrijf zeer populair zijn op bijvoorbeeld een beurs. Laat een giveaway bedrukken voor uw relaties en boek succes met uw beurs, of promotionele actie.

Giveaway met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met giveaways bedrukken. Wij adviseren het product te voorzien van een bedrukking. Uw relatie zal uw bedrijf namelijk veel langer onthouden wanneer het product voorzien is van een bedrukking. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Tevens zijn alle giveaways ook onbedrukt te bestellen.

Giveaway voor relaties

Omdat iedereen belang heeft bij een goede pen, sleutelhanger, keycord of bijvoorbeeld een stressbal, kunt u de giveaways op iedere gewenste locatie uitdelen aan relaties. Zo kunt u bijvoorbeeld naar kantoren gaan om uw relaties te voorzien van een functioneel geschenk. Ook kunt u de stad in gaan om daar de geschenken uit te delen aan een groter publiek. U kunt uw relaties dus op vele manieren blij maken met een giveaway.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 
 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster