Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zonnehoeden

We kennen het allemaal wel: wanneer de zomer in ons land begint, komen de zonnebrillen, zonnebrandcréme en zonnehoedjes weer tevoorschijn. Dan is het voor een bedrijf natuurlijk ontzettend leuk als de klant weer kiest voor die bedrukte zonnehoed met uw logo erop! Vooral wanneer u een zonnehoedje kiest in een felle kleur, valt uw logo nog extra op in het straatbeeld. Wilt u dit product weggeven aan klanten of uw medewerkers? Wij kunnen u hierbij helpen.

Bedrukte zonnehoedjes bestellen?

Bij allgifts.nl kunt u online eenvoudig uw bedrukte zonnehoedjes bestellen. De hoedjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. We hebben de standaard zonnehoed, maar ook een handige zonneklep, die veel op het strand gedragen wordt. Al deze producten kunnen door ons bedrukt worden, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Kiest u voor de eerste optie, dan kunt u tijdens het bestelproces eenvoudig uw logo of uw bedrukking naar wens uploaden. Wij regelen vervolgens de rest! Wanneer wij zonnehoeden bedrukken, is de levertijd vanzelfsprekend iets langer dan wanneer dit niet het geval is. Wij willen natuurlijk voor u het beste eindresultaat verzorgen! Allgifts.nl staat voor snelheid, lage prijzen en kwaliteit.

Meer informatie? Wij adviseren u graag

Weet u niet in welke kleur u de zonnehoed bedrukken moet? Of wilt u meer weten over de verschillende bedrukkingsmogelijkheden? Ons team voorziet u graag van advies. Zo kunnen we sommige van de zonnehoeden alleen bedrukken met behulp van zeefdruk, maar zijn er ook enkele modellen bij waarbij het mogelijk is uw logo op de zonneklep te borduren. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Laat ons weten wat uw wensen zijn! U kunt ons bereiken via 038 760 1900 of verkoop@allgifts.nl.

9
2089 Beoordelingen
9 Op basis van 2089 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999