Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
2 producten

Camelbak drinkfles kopen

Bij het woord ‘Camelbak’ denk je waarschijnlijk al wel snel aan het Engelse woord voor ‘kamelenrug’. En dat is helemaal logisch! Camelbak staat in principe bekend om de waterrugzakken, waarmee je net als een kameel, een voorraad water op je rug draagt. Een Camelbak drinkfles is ontworpen voor de echte avonturier. Of die nu te voet gaat, op de fiets, op de motor of op een andere manier. Overigens hebben we nog veel meer toffe, exclusieve merk drinkflessen. Zo zijn de XD Design flessen en bekers helemaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. Kambukka is dan weer echt een merk voor de sportieve, actieve relatie. Doe bij ons je inspiratie op!

Bedrukte drinkflessen van Camelbak

Je kunt je drinkflessen met logo afstemmen op je doelgroep, maar ook op diverse thema’s of op de seizoenen. Zo kun je voor de winter bijvoorbeeld voor thermosbekers gaan of voor het thema ‘sport’ voor bidons. En natuurlijk kun je ook een ander type relatiegeschenk uitzoeken dan drinkgerei. Ga je wel voor die avontuurlijke doelgroep en moet jouw relatie iets van kwaliteit krijgen? Ga dan voor de Camelbak drinkfles. Een van de mooie dingen aan Camelbak is elke Camelbak drinkfles voorzien is van een mooie geschenkverpakking. Overigens heeft dit doosje een standaard ontwerp. Kijk goed welke bedrukte drinkflessen bij jouw wensen passen. Ga je voor een transparante? Of toch voor een matzwarte met isolatie? Laat je bovendien drinkflessen bedrukken van 600, 620, 750 of slechts 350 ml? En dan komt nog de bedrukking, die per product kan verschillen.

Drinkflessen bedrukken van Camelbak

Voor elke Camelbak drinkfles zijn de bedrukkingsmogelijkheden anders. Wel kun je bij de meeste he opdruk rondom de fles drukken. Zo ben je altijd zichtbaar! Rondom bedrukken gebeurt met een speciale zeefdruk. Deze techniek zorgt voor een slijtvast resultaat, in 1 kleur, maar vaak ook in meerdere kleuren. Het aantal drukkleuren kun je in veel gevallen zelf bepalen. Wij hebben de beste drukopties voor je klaargezet, per product. Zo krijg jij hoe dan ook een kwalitatief, memorabel relatiegeschenk binnen. Op die manier straal je klasse en kwaliteit uit naar je relaties. Bovendien laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan de relatie! 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999